DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:48

Jinx Rün S13 – Jinx Rün Build

Jinx  Rün S13 – Jinx Rün Build

Lol’ün en sevilen karakterlerinden biri olan Jinx’in counterları ve rünleri bir hayli sevilmektedir. Bu rünlerin özellikle güçlü olanları ve zayıf olanları oyuncular arasında merak edilmekte ve araştırılmaktadır. Biz de bu yazımızda sizin için Jinx  Rün S13 – Jinx Rün Build konusu hakkında bir derleme yaparak şampiyonumuzun hangi rününün hangi oranda tercih edildiğinden bahsettik.

Jinx 

Jinx, oyuncular arasında Zaun'lu bir suçlu olarak lanse edilmekte olup kafadan kontak ve aklına eseni yapan bir canavar olarak tanımlanmaktadır. Bu çılgın kahraman deyim yerindeyse sonuçlarına hiç aldırmadan ortalığı karıştırmak için yaşamakta ve adrenalinden zevk almaktadır. Elinin altındaki onlarca ölümcül silahla en büyük gürültüleri çıkartan ve kargaşa, telaşe dendiğinde akla ilk gelen karakter olan Jinx, can sıkıntısından tiksinmektedir. Bu eşsiz kahraman, adım attığı her yere neşeyle beraber kendi karmaşa ve curcunasına imzasını bırakmaktadır. Şampiyonumuz görüldüğü üzere hem neşe hem de aynı zamanda korku duygularını aynı potada harmanlamaktadır.

Jinx  Rünleri

  1. Jinx’e İsabet bazında baktığımızda Ölümcül Tempo rününün oyuncular tarafından %93 oranında tercih edildiğini görüyoruz.
  2. Pratik Zeka rünü ise Jinx’in İsabet bazında en çok tercih edilen rünü olup bu oran %100 olarak hesaplanmıştır.
  3. Kahramanımızın %99 oranında kabul gören Efsane:Kan rünü de en faydalı özellikler arasındadır.
  4. Jinx’in %56 oranında tercih edilen Son Darbe rünü ve %42 oranında kabul gören Biç Devir rünü en önemli özellikler olarak akıllara gelmektedir.
  5. Jinx’in Büyücülük bazında öne çıkan rünü %99 oranında tercih edilen Yaklaşan Fırtına’dır.
  6. Aynı şekilde oyuncular tarafından %97 oranında seçilen Mutlak Odak rünü de Jinx’in en önemli rünleri arasında kabul edilmektedir.

Bu yazımızda sizlere oldukça sevilen karakterlerden Jinx rünlerinden bahsettik. Bu rünler oyuncular tarafından oldukça sık tercih edilmekte olup bazılarının tercih edilme oranları oldukça yüksekken bazıları ortalama seviyelerde kalmaktadır. Eğer bir kahraman için hangi rünlerin tercih edildiğini öğrenirseniz ve bu oran yüksekse onun o kahramanda etkili olduğu kanısına varabiliriz. Tercih edilme oranı ne kadar yüksekse o şampiyon o ründe o denli başarılıdır.