DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:02

Valorant Silah Alma Tuşu

Valorant Silah Alma Tuşu

Oldukça sevilen bir oyun olarak karşımıza çıkan Valorant, kendine has özellikleri ve ilgi çekici ekipmanları ile bilinmektedir. Riot Games’in piyasaya sürdüğü en kaliteli yapım olarak öne çıkan ve her yaştan oyuncu portföyüne sahip olan Valorant’ta zengin silah envanteri ile geniş haritalar büyük beğeni kazanmış durumda. Aynı zamanda Valorant kullanıcıların skilleri kullanarak bir hayli popüler oldukları bir oyun olarak da öne çıkmaktadır. Valorant’ta başarı elde eden oyunculara baktığımızda ise genellikle ekipmanları hazır olan yani çok fazla değişikliğine gitmeyen kişiler olduklarını görürüz. Bu şu demek oluyor usta gamerlar silahlarını ve oyun tarzlarını belli eder ve bu minvalde mücadele sergilerler. Örnekle açıklamak gerekirse kimisi tek bir silah ile bütün oyunu geçirirken diğeri silahları sürekli al bırak yöntemi ile dener ve kendine en uygun silahı bulur. Her iki tarzın da artı ve eksi yanları vardır burada olması gereken sizin kendinize uygun şekilde bir stil belirlemenizdir. Eğer sürekli olarak silahları almak ve kendinize uygun olanı bulana kadar denemek istiyorsanız sizi Valorant Silah Alma Tuşu yazımızın devamına davet ediyoruz.

Valorant Silah Nasıl Alınır?

  1. Valorant silah al bırak yapmak size bazı durumlarda fayda sağlarken bazı durumlarda zarar sağlayacaktır.
  2. O yüzden bu işlemi yaparken elimizde nadir bulunan bir birincil silah varsa kolayca bırakmamanızı tavsiye ediyoruz.
  3. Elinize birincil bir silah alacaksanız bunun için 1 tuşunu kullanmanız yeterlidir. Ancak bu işlemin elinizde olan diğer birincil silahı bırakacağını unutmayın.
  4. Aynı şekilde almak istediğiniz silah ikincil bir silah ise bunun için de 2 tuşunu kullanmanız yeterlidir.
  5. Burada da dikkat edilmesi gereken husus elimizde olan ikincil silahın bu tuşa basmanız akabinde yere bırakılacağıdır.

Görüldüğü gibi Valorant Silah Nasıl Alınır sorusunun cevabı oldukça basittir. Ancak burada dikkat edilmesi gereken silahı alırken diğer silahın bırakılacağıdır. Aynı şekilde gamerlara bir diğer tavsiye de mermisi çok olmayan ya da çabuk biten silahları tercih etmemeleridir. Çünkü bu silahlar her ne kadar albenili olsa da kullanış bakımından oldukça yetersiz kalmaktadır.