DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:47

Valorant Yeni Ajan Fade

Valorant Yeni Ajan Fade

Valorant 2 Haziran 2020 tarihinde Riot Games tarafından piyasaya sürülmüş rekabete dayalı bir nişangâh oyunudur. İlk olarak 2019'da Project A kod adı altında yayınlansa da oyunun asıl kemik kadrosu ve ajanlarını oluşturan proje 2020 yılı itibariyle devreye alınmıştır. Oyunda farklı birçok ajan bulunmakta ve her oyuncunun favorisi farklı bir ajan olarak ortaya çıkmaktadır. Oyuncular genellikle Jett, Reyna, Phoenix ve Raze gibi ajanları tercih etmektedir. Bunun sebebi bunların düellocu ajanlar olmalarıdır. Sürekli çatışma halinde olmaları ve iyi aimlere sahip olmaları başlıca tercih sebeplerindendir. Yeni ajanlara şans veren oyuncu sayısı da oldukça fazladır. Ancak bazı ajanlar vardır ki modası hiç geçmeyen ve herkesin en az bir şans verdiği. Bu ajanların başında tabiki Fade gelmektedir. Valorant Yeni Ajan Fade farklı skillere sahip olan ve oldukça yeni özelliklere sahip olan bir karakterdir.

Valorant Ajan Fade Özellikleri

  • Musallat (E) : Oyuncu gözcü kuşanmalıdır. Sonrasında fırlatmak için ise etme tuşuna basmalıdır. Gözcü belli bir süre sonra yere inecektir.  Bu özellik gözcü yere indiğinde etkinleşerek görüş menzili içinde kalan düşmanları açığa çıkarmaktadır. Ayrıca tamamına dehşet izi uygulamaktadır. Düşmanlar gözcüyü yok edebilmektedir. Gözcüyü yere erken indirmek için tekrar bu özellik kullanılmalıdır
  • Mıhla (Q) : Oyuncu saf korku yumağı kuşanmalıdır. Sonrasında ise fırlatmak için ateş etmelidir. Yumak belli bir süre sonra yere inecektir. Yumak yere çarptığında açılarak yakındaki düşmanları oldukları yere sabitlemektedir. Bu saldırıya maruz kalan düşmanlar sağır olacak ve çürüme hasarı almaya başlayacaktır. Hızlıca gelerek herkesi öldürebilirsiniz. Tekrar aşağı indirmek için aynı işlemi tekrarlayın. Valorant Ajan Fade Özellikleri arasında en sevilenidir.
  • Ecel (C) : Oyuncu Bir Ecel kuşanmalıdır.  Onu düz bir hat üzerinden ileriye yollamak için ateş etme tuşuna basmalıdır. Bu özellik koni şeklindeki görüş alanında bulunan herhangi bir düşmanın peşine takılır ve eğer olur da yakalarsa hedefin görüşünü kısıtlamaktadır. Aynı yöne devam etmek için ilgili tuşa basılı tutulmalıdır.
  • Gece Karanlığı (X) : Oyuncu korkunun gücünü kuşanmalıdır. Ateş etme tuşuna basılarak duvarların içinden geçebilen bir kâbus enerjisi gönderilecektir. Bu rakibi sağır edecektir.