DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:07

Yağmacı Vandal Nasıl Alınır?

Yağmacı Vandal Nasıl Alınır?

Harika desenleri ve kullanım kolaylığı ile her oyuncunun hayali olan Yağmacı Vandal’ı, mağazadan her istediğinizde satın alabilmeniz mümkün değildir. Ona kolay ulaşılamaması ve sınırlı sürede satışa konması Yağmacı Vandal’ın gamerlar arasında bir şehir efsanesi gibi yaygınlaşmasını sağlamıştır. Bu materyale sahip olabilmek için sadece VP’ye sahip olmak yetmez. Aynı zamanda mağazada onun satışa çıktığı zaman dilimlerini de takip edebilmek ve çıktığında bu süreyi kaçırmamak gerekmektedir. Şimdi gelin Yağmacı Vandal Nasıl Alınır? diyenler için ayrı bir parantez açarak nelere dikkat etmeleri gerektiğini oyunculara anlatalım.

Yağmacı Vandal Alma Adımları

  1. İlk olarak Yağmacı Vandal’ın mağazaya gelmesi gerekmektedir.
  2. Mağazada satışta olmadığında her ne kadar paranız olursa olsun bu materyali satın almanız mümkün olmayacaktır.
  3. Burada 2. değişken ürün mağazaya geldiğinde yeterli paranızın olmasıdır.
  4. Yağmacı Vandal’ın şu an için belirlenen fiyatı 1775 VP’dir.
  5. Bu paranız varsa ve ürünün mağazaya geliş zaman dilimlerini de kontrol ediyorsanız geldiği gibi satın almanız gerekmektedir.
  6. Burada ayrıca bir diğer değişken de eğer paranız yoksa Yağmacı Vandal’ın mağazaya gelmesini beklemeden yeterli bakiyeyi satın almanız olacaktır.
  7. Bu ürünü satın almak için gerekli olan VP paketi 2 adet 175 VP+1450 VP toplam 150-170 TL arasındadır.
  8. Eğer hali hazırda zaten VP’niz varsa ayrı bir harcama yapmanıza gerek olmadan Yağmacı Vandal’a sahip olabilirsiniz.

Görüldüğü üzere Yağmacı Vandal Alma Adımları oldukça kolaydır. Burada sistem bazı dönemlerde belirli levelde olmayan kişilere bu ürünü satın alma şansı vermemektedir. O yüzden eğer yeterli VP yoksa ve bu ürünü almak için alınacaksa kişilere önce bu level olayını kontrol etmeleri önerilmektedir. Sonrasında ister VP satın almak isterse alınan VP sonrası Yağmacı Vandal’ın mağazada satışa girmesini beklemek olsun bunlar sadece takip edilmesi gereken şeylerdir. Mağazada Yağmacı Vandal satışa girdiğinde zaten forumlarda ve bu tarz gruplarda bununla ilgili paylaşımlar hemen yapılmaktadır. Yani oyunu aktif olarak oynuyorsanız bu durumdan haberdar olmamanız gibi bir şey söz konusu olmayacaktır.