DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:39:53

Zula Sunucu Bağlantı Hatası xml url Alınamadı

Zula Sunucu Bağlantı Hatası xml url Alınamadı

Zula oyununu ülkemizde oynayan kullanıcı sayısı oldukça fazladır. Oyunu yüklemek ve kurmak oldukça basittir. Eskiden olduğu gibi oyunu çeşitli formatlarda indirip iso dosyası olarak kurma işlemi artık yerini çok daha kolay yöntemlere bırakmıştır. Örneğin steam gibi sanal kütüphanelerden oyunu indirerek direkt olarak kurabilmek mümkündür. Bu işlemi geleneksel yönlerden cd satın alarak yüklemek olarak düşünebilirsiniz. Artık cd almak yerine kullanıcılar steam gibi dijital platformlardan oyunu satın alarak yükleme işlemini gerçekleştirebilmektedir. Bunun yanı sıra Zula ücretsiz olarak kendi sitesinden de temin edilebilmektedir. Ancak indirme işlemi nereden yapılırsa yapılsın bazı dönemlerde çeşitli problemlere neden olabilmektedir. Bu problemlerin en başında ise sunucu ve yüklemeden kaynaklı çeşitli problemler gelmektedir. Makalemizin konusu ise kişilerin en sık karşılaştığı Zula Sunucu Bağlantı Hatası xml url Alınamadı problemidir. Bu problemin çözüm yolu oldukça basittir. Bu hata sunucu kaynaklıdır ve çözülmeden oyuna giriş yapabilmek mümkün değildir

Zula Sunucu Bağlantı Hatası xml url Alınamadı Çözümü

  1. İlk olarak denenmesi gereken C: uzantısı içinde LokumGames klasöründe bulunan zula.exe adlı uzantıyı bularak yönetici olarak çalıştırmaktır. Bu güncelleme esnasında eksik dosyalar sistem tarafından bulunarak bilgisayarınıza yüklenecektir. Bilgisayarda eksik xml ve url dosyalarının olması bu hataya sebebiyet verdiğinden öncelikli olarak bu işlemi yapmanızı öneriyoruz.
  2. Eğer hala düzelmiyor ve hata devam ediyorsa çalıştır komutu yardımıyla problemi çözmeyi deneyebilirsiniz. Çalıştır butonuna “&temp% “yazıp aratalım ve çıkan ekranda Zula ilgili görünen her dosyayı silelim. Bu oyunun arka planında çalışan ve hasar gören dosyaların silinmesi anlamına gelmektedir.
  3. Yukarıda belirtmiş olduğumuz 2 yöntem de bu hatayı gidermiyorsa program ekle kaldır seçeneğinden oyunu kaldırdıktan sonra bilgisayarı tekrar başlatıp oyunu tekrar yüklemeyi deneyin.

Bu işlemlerin akabinde çok yüksek ihtimalle problem çözülecektir. Yukarıda adımlarını da belirtmiş olduğumuz üzere oyun internet üzerinden oynandığından bazı dosyalar eksik olduğu zaman tüm altyapıyı etkilemekte ve oyunun oynanmasına hatta açılmasına izin vermemektedir. Bu adımlar Zula Sunucu Bağlantı Hatası xml url Alınamadı Çözümünü kolayca gerçekleştirmenizi sağlayacaktır.