Bigo Live Hesap Silme

Bigo Live Hesap Silme

Bigo Live Hesap Silme

Bigo Live sosyal medya mecrası 2014 senesinde David Li ve Jason Hu adlı iki arkadaş tarafından ortaya çıkarılan bir canlı yayın platformudur. Bigo Live Singapur merkezli bir uygulamadır. İlk çıktığı zamanlarda çok ilgi görmemesine rağmen gün geçtikçe oldukça fazla insana ulaşmayı ve kendi kitlesini oluşturmayı başarmıştır. Oldukça popülerleşen ve milyonlarca kullanıcıya ulaşmayı başaran Bigo Live böylesine popüler olması sayesinde oldukça fazla soruyu ve sorunu da peşinde getirmiştir. Bu sorulardan bir tanesi de Bigo Live Hesap Silme sorusudur. Kullanıcıların oldukça merak ettiği bu sorunun cevabı yazımızın ilerleyen kısımlarında sizler için maddeler hâlinde anlatılmıştır. Genellikle hesap açan ve bu uygulamanın kendisine göre olmadığını düşünen kişilerce araştırılan bu sorunun cevabı aşağıdaki başlıkta açıklanmıştır.

Bigo Live Nasıl Hesap Silinir?

Bigo Live uygulamasından veya sitesinde hesap silme yolları aşağıda adım adım anlatılmıştır. Adımları atlamadan uygulamanız durumunda bir sorunla karşılaşmadan hesabınızı silebilirsiniz. Bigo Live Nasıl Hesap Silinir sorusunun cevabı aşağıdaki gibidir.

  • Uygulamada veya sitede fark etmeksizin hesabınızı silmek için öncelikle profilinize ulaşmalısınız
  • Ardından ‘Geri Bildirim’ kısmına erişerek ‘Hesap’ bölümüne giriş yapın.
  • Karşınıza gelen ekranda bazı sorulara rastlayacaksınız.
  • Bu soruların arasında ‘Bigo Hesabımı Nasıl Sileceğim’ kısmını göreceksiniz.
  • Buraya dokunun
  • Ardından ‘Hesabı silmek istiyorum’ kısmına dokunun.
  • Ardından hesabınızı doğrulamanız gerekecek. Bu adımda oturum açarak hesabın size ait olduğunu doğrulamanız gerekmektedir.
  • Ardından ‘Hesap silme sözleşmesi’ yazısını okuyup onaylamanız gerekmektedir.
  • Ardından hesabınızı silmeyi ve onaylamayı unutmayın.

Yukarıdaki adımları eksiksiz olarak uygulamanız durumunda Bigo Live hesabınızı kalıcı olarak silmeniz mümkündür. Adımları gerçekleştirdikten sonrasında 20 gün inceleme süresi verilmektedir. Bu süreç sonunda hesabınızda aykırı bir durum tespit edilmediği koşullarda hesabınız sunuculardan kalıcı olarak silinmektedir. Bu süreç içerisinde hesabınızı silmekten vazgeçerseniz silinme işlemine başlanmış olan hesabı ilgili talimatları uygulayarak tekrar aktif edebilirsiniz. Bunun için size verilmiş olan 20 gün sürecinin sonlanmaması yeterlidir. Bu sürenin bitmesi durumunda hesabınıza Bigo Live çalışanları da dahil olmak üzere kimse erişemez ve silinen veriler geri kurtarılamaz. Bundan dolayı hesabınızı silmeden önce emin olmanız gerekmektedir.

Dost Game