DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:15

Aatrox İtem Dizilimi – Aatrox İtem Build

            Aatrox İtem Dizilimi – Aatrox İtem Build

            Dünya çapında en sevilen moba oyunu olan League Of Legends oyunu, çıkış tarihinin üzerinden yıllar geçmesine rağmen hâlâ en çok oynanan oyunların zirvesinde yer almaktadır. İçinde barındırdığı yüzlerce karakter ve bu karakterler için oluşturulmuş birbirinden farklı yüzlerce hikâye sayesinde oyun severleri bir dipsiz kuyu misali içine çekmektedir. Her karakterin kendine özel oynanış tarzı da büyük bir ilgi çekmektedir. Oyuncular oynamak için seçtikleri karakterlerin hikayelerini ve nasıl oynandığını öğrenmek istemektedirler. Bundan dolayı siz değerli oyuncuları için Aatrox İtem Dizilimi – Aatrox İtem Build başlıklı yazımızı yazmış bulunmaktayız. Bu yazı içinde yüzlerce karakterden yalnızca biri olan Aatrox karakterinin hikayesini ve item dizilimini anlatacağız. Unutmayın bir karakterin neler yapabileceğini görmek için doğru itemler ve bunun yanında doğru rünler kullanmak gerekmektedir. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan Aatrox karakterinin kısa hikayesine ardından da en çok kullanılan itemlere göz atalım.

            Aatrox

            Aatrox ve kardeşleri doğmuş olduğu toprakları yani Shurima’yı düşman yaratıklara karşı savunmaktadır. Daha sonra içindeki gücü keşfeden Aatrox ve kardeşleri Runeterra için tam bir baş belası olmuştur. Fazlasıyla kendine güvenen Aatrox düşman yaratıkların kurnazlıklarına yenik düşerek yıllarca parmaklıklar ardında kalmıştır. Beden değiştirme gücü sayesinde soydaşlarının arasında hapishaneden ilk kurtulan yaratık olmayı başarmıştır. İçini intikam hırsı bürümüş olan Aatrox önüne gelen bütün yaratıkları tek tek yok ederek ilerlemeye başlamıştır.

            Aatrox İtem

            Aatrox karakterinin doğru item kullanımı aşağıdaki gibidir.

  1. Oyuncular genellikle Kararma itemi ile oyuna başlamaktadır.
  2. Sonrasında ise Çelik Kaplamalı Çizme itemi ile devam etmektedirler.
  3. Oyuncular sıralamayı Kara Balta itemi ile devam ettirmektedir.
  4. Daha sonra ise Ölümün Dansı itemi sıralamayı takip etmektedir.
  5. Serylda’nın Garezi itemi Aatrox karakteri için beşinci sırada bulunan itemdir.
  6. Malmortius’un Ağzı itemi de item dizilimini tamamlayan son sıradaki itemdir.

Aatrox İtem dizilimi yukarıda maddeler halinde verilmiştir. Doğru itemlerle oynamanız durumunda zafer ayağınıza gelecektir. Doğru item dizilimi olmadan bir karakterin tam potansiyelini asla ortaya çıkaramazsınız.