DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:15

Akali İtem Dizilimi – Akali İtem Build

            Akali İtem Dizilimi – Akali İtem Build

            Dünya çapında hem yetişkinler hem de gençler arasında oldukça popüler olan League Of Legends oyunu çıkış tarihinin üzerinden yıllar geçmesine rağmen bu popülerliğini hâlâ korumaktadır. İçinde barındırdığı yüzlerce farklı karakter ve bu karakterlere ait olan birbirinden farklı yüzlerce hikâye sayesinde oyucular için oldukça ilgi çekici bir seçenek olmaktadır. Oynamakta oldukları karakterleri benimsemek ve onları daha iyi oynamak isteyen oyuncuların sayısı da oldukça fazladır ve her geçen gün artmaktadır. Hem karakterlerini tanımak hem de karakterlerini daha iyi oynamak isteyen oyuncular için rehber niteliğinde olan bu yazımızda Akali İtem Dizilimi – Akali İtem Build başlığı altında Akali karakterinin item dizilimini anlatmış bulunmaktayız. Akali karakterinin hikayesini ve itemlerini merak eden oyuncuları aşağıya doğru alalım ve Akali karakterinin kısa hikayesini anlatarak yazımıza başlayalım.

            Akali

            Elinde bulundurduğu bıçakları ve bitmek bilmeyen öfkesi sayesinde ölümcül bir makineye dönüşmüş olan Ahri, saldırılarını kimseden yardım almadan, tek başına gerçekleştirmektedir. Shen adında olan ustasından öğrenmiş olduğu yetenekleriyle birlikte önüne çıkan ne var ne yoksa yok etmektedir. Kimse için çalışmayan Ahri oldukça sessiz ve acımasız şekilde karşısında durmaya cüret eden herkesi ezip geçmektedir.

            Akali İtem

            Akali karakterini doğru itemlerle oynadığınız takdirde tam bir makineye dönüşmektedir. Dilerseniz hemen itemleri sıralamaya başlayalım.

  1. Oyuncular çoğu zaman Hextech Füzekemer itemi ile oyuna başlamaktadır.
  2. Sonrasında ise Sihirbaz Pabuçları itemi ile oyunlarına devam etmektedirler.
  3. Sıralamayı Gölgealev itemi ile devam ettirmektedirler.
  4. Daha sonra Zhonya’nın Kumsaati itemi listenin dördüncü sırasında yer almaktadır.
  5. Rabadon’un Şapkası itemi sıralamayı takip etmektedir.
  6. İtem dizilimin tamamlayan Hiçlik Değneği itemi de listemizin son itemidir.

Akali İtem dizilimini yukarıda belirttiğimiz gibi yaptığınız zaman farkı kendi gözlerinizle göreceksiniz. Bir karakterin neler yapabileceğini merak ediyorsanız o karakteri kesinlikle doğru item dizilimi ile oynamalısınız. Aksi hâlde tam performans alamazsınız ve karakterden soğumaya başlarsınız. Doğru item dizilimi ile her karakter bir şansı hak eder. Keyifli oyunlar ve bol zaferler dileriz.