DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:02

Akshan Rün S13 – Akshan Rün Build

Akshan Rün S13 – Akshan Rün Build

Ülkemizde her yaştan kesime hitap eden en güzel oyunlardan biri olan LOL, karakterleri ve sürdürülebilir oyun mantığı ile popülerliği günden güne artan bir oyundur. Bu oyunu 19 yaşındaki bir genç de 45 yaşındaki bir kişi de rahatlıkla oynayabilmekte ve forumlarda birbiriyle arkadaşlık edebilmektedir. Lol’ün belki de en güzel yanı da budur. İnsanları birbirleri ile etkileşime sokması ve güzel arkadaşlıklar edinilmesini sağlaması. Peki LOL’ün en sevilen karakterleri nelerdir? Bu karakterlerin counterları ve rünleri nasıl öğrenilebilir. Biz de bu yazımızda sizlere Akshan karakteri hakkında kısa bir bilgilendirme yapacağız. Sonrasında ise Akshan Rün S13 – Akshan Rün Build konusu ile ilgili en detaylı bilgileri makalemizin devamında sizlerle paylaşıyor olacağız.

Akshan

Efendisiz Muhafız Akshan’ın isabet eden her üçüncü saldırısı, fiziksel hasar vermektedir. İsabet eden hedef eğer bir şampiyonsa Akshan ayrıca bir kalkan kazanmaktadır. Ayrıca Akshan saldırdıktan sonra çok daha az fiziksel hasar veren bir ikinci saldırı yapmasıyla bilinmektedir.

Akshan Rünleri

  1. Akshan, isabet bazında incelendiğinde Ayağı Çabuk ve Pratik Zeka özellikleriyle öne çıkmaktadır.
  2. Ayrıca Çeviklik ve Son Direniş de Akshan’ın imza özelliklerinden biridir.
  3. Akshan, Azim kategorisinde incelendiğinde ise Kemik Zırh özelliği ile öne çıkmaktadır.
  4. Ayrıca rakipten hasar aldıktan kalkan etkisi altındayken zırh ve büyü direnci kazandığı Kalkan Darbesi özelliği de Akshan’ın sevilen rünleri arasındadır.

Akshan görüldüğü gibi oldukça spesifik özelliklere sahip bir şampiyondur. Bu özellikler onu oyuncular arasında oldukça popüler kılmakta ve tercih edilmesini sıklaştırmaktadır. Siz de Akshan Rünleri hakkında vermiş olduğumuz bu bilgilerle maçlarda mücadele zevkini daha üst seviyelere kolayca taşıyabilirsiniz. Çünkü maçlara çıkmadan önce kısa bir araştırma gerçekleştirmek hem sizin hem de seçeceğiniz oyuncu için ekstra avantaj sağlayacaktır. Aslında bu araştırmalar yapılmadan da deneme yanılma yoluyla özellikler keşfedilmekte ve maçlarda kullanılmaktadır. Ancak unutmayın sizin önceden kısa bir araştırma yapmanız size ekstra bir avantaj kazandıracaktır. Maçlarda daha keyifli mücadeleler yapmak için Akshan Rün’lerini dikkatlice incelemenizi tavsiye ediyoruz.