DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:14

Alistar İtem Dizilimi – Alistar İtem Build

            Alistar İtem Dizilimi – Alistar İtem Build

            Moba oyunlarının en sevileni, en çok oynananı ve en aktif oyuncu kitlesine sahip olanı League Of Legends oyunudur. Bu oyun hem yetişkin hem de genç oyuncu kitlesinin ortak bir paydasıdır. İçinde barındırmış olduğu birbirinden farklı ve esrarengiz karakteri, bunun yanında bu karakterlere yazılmış olan hikayeleri sayesinde oldukça sevilmekte ve oldukça büyük bir ilgi ile karşılanmaktadır. Oynamış oldukları karakterleri benimsemek ve meraklarını dindirmek amacıyla karakterlerinin hikayelerini öğrenmek isteyen oyuncuların sayısı da oldukça fazladır. Biz de bu değerli oyuncular için bir rehber hazırlamak istedik ve Alistar İtem Dizilimi – Alistar İtem Build başlığı altında Alistar karakterinin hikayesini ve doğru olan item dizilimini siz değerli oyunculara anlatmış bulunmaktayız. Dilerseniz Alistar karakterinin kısa hikayesini anlatmaya başlayalım. Ardından da doğru item dizilimini maddeler halinde sıralayalım.

            Alistar

            Yaşamış olduğu topraklarda korkunç bir savaşçı olarak nam salmış olan Alistar, kabilesinin katledilmesinin intikamını almak için varını yoğunu ortaya koymaktadır. Kaybedecek hiçbir şeyi kalmamış olan Alistar, güçsüz ve yardıma muhtaç yaratıkların koruyucusu rolünü üstlenmektedir. Bitmek bilmeyen öfkesi sayesinde durdurulamaz bir hâl almıştır ve düşmanlarını toynaklarının altında acımasızca ezmektedir.

            Alistar İtem

            Doğru item dizilimi sayesinde gerçek anlamda azgın bir boğaya dönüşebilen Alistar’ın item dizilimi aşağıdaki gibidir.

  1. Dağın Siperi itemi ile oyunlarına başlayan oyuncular,
  2. Seyyah Çizmesi ise ile maçlarına devam etmektedirler.
  3. Daha sonra Demir Solari’nin Broşu itemini satın alan oyuncular,
  4. Çivili Zırh itemi ile dizilimi devam ettirmektedirler.
  5. Sonrasında Zeke’nin Ahengi itemi ile devam eden oyuncular,
  6. Şövalyenin Adağı itemi ile dizilimlerini tamamlamaktadırlar.

Alistar İtem dizilimi yukarıda verildiği gibidir. Doğru bir item dizilimi ile oynanan karakterler yapabilecekleri her şeyi ortaya çıkarmaktadırlar. Bu nedenle oynamak istediğiniz karakteri doğru item dizilimi ile oynamadan kesinlikle yargılamayın. Doğru item diziliminin yanında doğru rün dizilimi de eklenince hemen hemen her karakter birer ölüm makinesine dönüşmektedir. Rakiplerinizle kedinin fareyle oynadığı gibi oynamak istiyorsanız karakterlerinize uygun itemleri seçmek zorundasınız.