DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:02

Alistar Rün S13 – Alistar Rün Build

Alistar Rün S13 – Alistar Rün Build

En sık tercih edilen oyunlardan biri olan Lol’de sevilen karakterlerin sayısı oldukça fazladır. Özellikle karakter incelemeleri ve counterları ile rünleri bu sistemde öne çıkan en önemli ayrıntılardır. Bizler de bu doğrultuda Lol’ün sevilen karakterlerinden Alistar’ın incelemesini yaparak Alistar Rün S13 – Alistar Rün Build konusu hakkında bilgilendirme yapacağız. Oyunda char kasılabilmesi ve karakterlerin etkin özellikleri oyuna olan talebi de sürekli olarak arttırmaktadır. Oyunun böylesine sevilmesi karakterlerin counterlarının adaletli dağıtılması ve rünlerinin gerçekten oynarken insana keyif vermesinden kaynaklanmaktadır. Siz de yazımızın devamını inceleyerek Alistar’ın en sevilen rünleri hakkında bilgi sahibi olabilir ve öğrendiğiniz bu bilgileri maçlarda kolayca kullanabilir ve zafere ulaşabilirsiniz.

Alistar

Korkunç bir üne sahip Alistar, Noxus İmparatorluğu tarafından katledilmesinin intikamını almak için mücadele vermektedir. Eski efendilerinin zincirlerinden kurtulan ve güçsüzler için savaş verdiğini ifade eden Alistar’ın imza hareketleri oldukça fazladır. Karakterimizin boynuzları, toynakları ve yumrukları oldukça etkili seviyelerde olup öfkelendiğinde ne yapacağı belli olmamaktadır.

Alistar Rünleri

  1. Alistar’ın İlham bazında incelemesi yapıldığında karakterin Buzul Takviyesi ve Hextech Sıçratıcı özellikleri öne çıkmaktadır.
  2. Ayrıca Minyon Uçuran ve Kozmik Sezgi özellikleri Alistar için imza rünlerdendir.
  3. Kozmik Sezgi için Sihirdar Büyüsü hızı +18 ve Eşya Hızı +10 olarak hesaplanmaktadır.
  4. Alistar Azim bazında incelendiğinde ise İkinci Şans’ın %40 oranında, Kemik Zırh’ın ise %48 oranında etkili olduğu görülmektedir.
  5. Ayrıca Alistar’ın Gözü Kara özelliğinde birçok farklı skill oyuncular tarafından kullanılabilmektedir.

Bu yazımızda sizlere Alistar Rünleri ile ilgili kısa bir bilgilendirme gerçekleştirdik. Özellikle Kozmik Sezgi ve Minyon Uçaran, oyuncular arasında Alistar’ın sevilen özellikleri olarak konuşulmaktadır. Bu incelemeler sonrasında oyunlara girmek ve maçlara katılmak size oldukça avantaj sağlayacaktır. Bu yüzden direkt inceleme yapmadan mücadelelere katılmamanızı öneriyor ve sitemizde yer verdiğimiz yazıları mutlaka okumanızı öneriyoruz. Alistar’ın anahtar rünleri olan Buzul Takviyesi yakınındaki şampiyonlara 3 buzul ışın çıkarmaktadır. Bu özellik oyuncuların sevdiği ve kullanmayı ihmal etmedikleri bir rün olarak akıllara kazınmıştır.