DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:13

Amumu İtem Dizilimi – Amumu İtem Build

            Amumu İtem Dizilimi – Amumu İtem Build

            LoL oyunu dünya çapında ün salmış ve çıkış tarihinin üzerinden yıllar geçmesine rağmen ekşimek bilmeyen bir moba türü strateji oyunudur. Bu oyunu bu kadar cazip kılan şey içinde barındırdığı yüzlerce farklı karakterdir. Aynı zamanda bu karakterler için, hepsine teker teker ve birbirinden farklı hikâyeler yazmış olan LoL ekibi oyuncular tarafından oldukça büyük bir ilgi görmektedir. Ekibin istikrarlı ve düzenli çalışmasının getirmiş olduğu bu başarı günden güne katlanmakta ve bünyelerine yeni oyuncular kazandırmaktadır. İçinde barındırdığı yüzlerce farklı karakterin her biri farklı oynanış tarzına sahiptir. Bunu fark eden oyuncular da kendilerine bir rehber aramaktadır. Biz de bu noktada devreye girerek LoL karakterlerinin hikayelerini ve item dizilimini anlatarak bir nevi sizlerin rehberli ihtiyacını karşılamaktayız. Dilerseniz Amumu İtem Dizilimi – Amumu İtem Build başlıklı yazımıza başlayalım ve Amumu karakterinin kısa hikâyesini, ardından da doğru item dizilimini anlatalım.

            Amumu

            Kendisine bir arkadaş bulma umuduyla dünyayı dolaşan Amumu, oldukça üzgün ve kırılgan bir karaktere sahiptir. Üzerine yapışan lanet yüzünden sevdiği ne, kim varsa hepsinin felaketi olmaktadır. Bu nedenle de sonsuza dek yalnız kalacaktır. Oldukça kısa boylu, yeşil bir renge sahip, dışarıdan bakıldığı kadarıyla yaşayan bir ölüye benzetilen Amumu, birçok efsaneye ve şarkıya konu olmuştur. Gerçeklik algısını her geçen gün biraz daha yitirmekte olan Amumu, yalnızlığın derinliklerine doğru ilerlemektedir.

            Amumu İtem

            Amumu karakterinin ruhsuzluğunu ve bezmişliğini iki katına çıkaracak olan item dizilimi aşağıdaki gibidir.

  1. Oyuncular genellikle Dağın Siperi itemini kullanarak maçlarına başlamaktadır.
  2. Daha sonra Çelik Kaplamalı Çizme itemini envanterlerine eklemektedirler.
  3. Sonrasında sıralamayı Zhonya’nın Kumsaati itemi takip etmektedir.
  4. Oyuncular maçlarının devamında Çivili Zırh itemini almaktadırlar.
  5. Listeyi Donmuş Yürek ile devam ettiren oyuncular,
  6. Uğursuz Koruma itemi ile item dizilimini sonlandırmaktadırlar.

Amumu İtem dizilimi yukarıda belirtildiği gibidir. Unutmamanız gerekiyor ki bir karaktere kötü diyorsanız muhtemelen o karakteri daha önceki oynama deneyimlerinizde doğru item dizilimi ile oynamamışsınızdır. Doğru item dizilimi ile tüm karakterler bir şansı hak eder.