DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:01

Amumu Rün S13 – Amumu Rün Build

Amumu Rün S13 – Amumu Rün Build

Ülkemizde en sık oynanan oyunlardan biri olan Lol, oyuncular tarafından oldukça beğenilmektedir. Lol’ün farklı hikayelere sahip kahramanları ve bunların özellikleri oyuncular arasında sıklıkla tartışılan bir konudur. Öyle ki hangi oyuncunun hangi özelliğe sahip olduğu konusunda hala daha bilinmeyen birçok şey vardır. Lol’ün böylesine sevilmesi oyuncuların ondan hem gelir elde edebilmesi hem de oynarken keyifli vakit geçirmesinden kaynaklanmaktadır. Oyundan gelir elde eden kişiler char kasmakta ve bu hesapları sonrasında satmaktadır. Bu yüzden char kasarken daha hızlı hareket etmek amacıyla şampiyonların counterları ve rünleri araştırılarak maçlar bu bağlamda gerçekleştirilmektedir. Sonrasında bir şampiyon güçlendiğinde satılıp yenisi tekrar char kasma işlemi yapılabilmektedir. İster keyif amaçlı olsun isterse char kasıp satmak amaçlı olsun bilinen bir şey varsa o da Lol’ün oldukça fazla tercih edildiğidir. Biz de bu yazımızda sizlere bu doğrultuda Amumu Rün S13 – Amumu Rün Build konusu hakkında kısa bir bilgilendirme yapacağız. Sonrasında ise Amumu hakkında karakter bilgileri vererek imza rünleri sıralayacağız.

Amumu

Amumu, efsaneye göre kendisine arkadaş bulabilmek ümidiyle dünyayı karış karış dolaşan bir yaratıktır. Etkisi altında olduğu lanet yüzünden dokunduğu ve sevdiği her şeyden yoksun kalmaya mahrum bırakılan Amumu, oyun içerisinde sargılarla kaplı, yaşayan bir ceset olarak tasvir edilmektedir. Amumu hakkında ortaya atılan o kadar çok bilgi kirliliği var ki neyin uydurma neyin gerçek olduğunu ayırt etmek imkânsız hale gelmiş durumda.

Amumu Rünleri

  1. Amumi, İlham bazında incelendiğinde özellikle Kozmik Sezgi ve Buzul Takviyesi özellikleri öne çıkmaktadır.
  2. Ayrıca Hextech Sıçraması ve Minyon uçaran özellikleri Amumu’nun ilham başlığı altındaki en güzel rünlerindendir.
  3. Amumu karakteri azım bazında incelendiğinde ise kemik zırh ve gözü kara özellikleri öne çıkmaktadır.
  4. Kemik zırh özelliği kullanıldığında Amumu rakipten hasar aldığında bu rakibin isabet ettirdiği 3 hasar olduğundan çok daha az hasar vermektedir.
  5. Amumu Rünleri görüldüğü gibi oldukça etkilidir.

Bu yazımızda sizlere oldukça merak edilen Amumu Rünleri hakkında kısa bir bilgilendirme yaptık.