DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:26

Annie CT S13 - Annie Counterları S13

Annie CT S13 - Annie Counterları S13

LoL bilindiği üzere 2009 yılında piyasaya sürülmüştür. Oyunun üstünden yıllar geçtiği varsayılırsa modası çoktan geçmiş olması gerekirdi. Ancak söz konusu Lol olunca hiç de böyle olmadı ve üzerinden en az 10 yıl geçmiş olmasına rağmen LOL oyuncuların birincil yani en çok oynadığı oyunlardan biri haline gelmeyi başardı. Ve bu başarı günümüzde hala da devam ediyor. Oyuncular LOL’ü hala oynuyor ve şampiyonların isimleri, özellikleri ve yetenekleri hala her yerde konuşuluyor. Biz de bu yazımızda sevilen karakterlerden biri olan Annie CT S13 - Annie Counterları S13 konusu üzerine eğileceğiz. Bilindiği üzere Annie’nin de karşısında zayıf olduğu bazı şampiyonlar bulunmaktadır.

Annie

Lol’ün sevilen karakterlerinden Annie için sen sevilen özellik hiç kuşkusuz kundakçıdır. Aynı zamanda rakibe Mana dolu bir topu yolladığı Yok Et de oyuncular arasından sıklıkla kullanılmaktadır. Oyuncular Annie’nin Ateşle özelliğini kullandığında ise karakter alanda bulunan bütün rakiplerine hasar vermektedir.

Annie Counterları

  1. Kled: Annie’nin Kled karşısındaki koridor kazanma oranı oldukça düşük bir seviyede seyretmekte olup sadece ama sadece %14,06’dır. Ancak buna oranla maç kazanma oranı da bir hayli yüksek olup %84.38 olarak hesaplanmıştır. Aradaki bu dengesizlik Annie’nin Kled karşısında zayıf olmasına neden olmaktadır.
  2. Irelia: Annie, Irelia karşısında %18.99 seviyesinde bir koridor kazanma oranına sahiptir. Bu şampiyon karşısındaki maç kazanma oranı ise %31.65 olarak bilinmektedir.
  3. LeBlanc: Annie’nin LeBlanc karşısında koridor kazanma oranı %19.42 iken maç kazanma oranı %37.05’dir.
  4. Fizz: Annie Fizz karşısında yaklaşık %29,59 seviyesinde bir koridor kazanma oranına sahiptir. Aynı şampiyon karşısındaki maç kazanma oranı ise %41,69’dur.
  5. Vex: Annie Vex karşısında % %30.13 gibi orta bir seviyede koridor kazanma oranına sahiptir. Bu oran maç kazanma ihtimali olarak incelendiğinde ise sayının %42.95’e çıktığı görünmektedir.
  6. Viktor: Annie’nin Viktor karşısındaki koridor kazanma oranı %32,52 iken maç kazanma oranı %56,64’dür.

Yukarıda listelenmiş olan 6 madde Annie Counterlarının analizidir. Annie bu şampiyonlar karşısında çok daha zayıf maçlar ve koridorlar çıkarmaktadır.