DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:12

Annie İtem Dizilimi – Annie İtem Build

            Annie İtem Dizilimi – Annie İtem Build

            Yeryüzünde en çok oynanan oyunların başında yer alan LoL oyunu içinde barındırmış olduğu birbirinden farklı yüzlerce karakter ve bu karakterlerin birbirinden esrarengiz yüzlerce hikâyesi sayesinde çıkış tarihinin üzerinden yıllar geçmesine rağmen popülerliğinden hiçbir şey kaybetmemiştir. Kaybetmek bir yana dursun her geçen gün bünyesine yeni oyuncular katmaktadır. LoL oyununun geliştirici ekibinin sıkı ve istikrarlı çalışması sayesinde gelen bu başarı LoL oyununu zirveden eksik etmemektedir. Oyuna eklenen yeni karakterlerin de eklendiği gibi kalmaması, eksikliklerinin giderilmesi oyun içi dengenin bozulmasını engellemekte ve oyuncu kitlesini elinde tutmaktadır. Yapılan güncellemeler sayesinde oyuncuların heyecanını her zaman diri tutmayı başaran LoL oyunu uzun yıllar boyunca bu popülerliğinden hiçbir şey kaybetmeyecek gibi duruyor. Annie İtem Dizilimi – Annie İtem Build başlıklı yazımızda siz değerli oyunculara Annie karakterinin kısa hikâyesini ve doğru item dizilimini anlatacağız. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan yazımıza geçelim.

            Annie

            Yakıcı ateş güçleri sayesinde yeryüzündeki bütün yaratıkları yakabilecek olan Annie, sevimli görüntüsünün arkasına saklanmaktadır. Henüz çocuk olan Annie, oldukça yetenekli bir büyücüdür. Duygularına bağlı olan ani patlamaları sayesinde ateşlere olan ilgisini ve yeteneğini keşfeden Annie, zaman içinde ateşe hükmetmeyi öğrenmiştir. Kendine yakacak bir şeyler aramakta olan bu çocuk günümüzde ormanların derinliklerinde dolaşmaktadır.

            Annie İtem

            Doğru item seçimleri sayesinde önüne çıkan her türlü rakibi yakıp kül edebilen Annie İtem dizilimi aşağıdaki gibidir.

  1. Oyuncular Luden’in Çığlığı itemi ile maçlarına başlamaktadır.
  2. Hemen ardından Sihirbaz Pabuçlarını alarak maçlarına devam etmektedirler.
  3. Bunun akabinde Gölgealev itemini envanterlerine eklemektedirler.
  4. Ardından Zhonya’nın Kumsaati itemini almaktadırlar.
  5. Rabadon’un Şapkası itemini satın alan oyuncular,
  6. Hiçlik Değneği itemini alarak item dizilimini sonlandırmaktadır.

Annie İtem dizilimi yukarıda belirttiğimiz gibidir. Doğru item dizilimi sayesinde tam bir canavara dönüşen Annie karakterini doğru itemlerle oynamamın tadı bir başkadır. Ne demek istediğimizi bir sonraki maçınızda yukarıda belirttiğimiz itemleri alarak anlayabilirsiniz. Unutmayın ki doğru item dizilimi ile tüm karakterler bir şansı hak etmektedir. Şimdiden iyi oyunlar dileriz.