DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:40:55

Antalyaspor Espor Valorant Takımını Dağıttı

Antalyaspor Espor Valorant kadrosunun resmen feshedildiğini resmi şekilde duyurdu. Antalyaspor espor valorant takımını dağıttı. Yeni takım seçmelerini de duyurdu. Valorant takımı ile yollarını ayırmış olan Antalyaspor Espor (esporantalyasp1) yeni ve güçlü bir kadro arayışında olduğunu da belirtti! Antalyaspor Espor Valorant kadrosunun feshedildiğini duyurmasının ardından. VCT Aşama 2 Challengers 1 Türkiye turnuvasına farklı bir kadro ile çıkmış olan Antalyaspor Espor ekipleri; VCT Aşama 1 Challengers 3 Türkiye turnuvasında mücadele etmişti ve bu kadroyla resmi olarak yolların ayrıldığını da açıkladı.

Antalyaspor Espor Valorant Takımının Ardından Yeni Bir Arayışta

7 Mart tarihinde anlaşılmış olan Valorant kadrosuyla VCT Aşama 1 Challengers 3 Türkiye turnuvalarında son sekiz takım arasına girmeyi başarmış olan kulüp, kadro oyuncuları ile yollarını ayırdı. VCT Aşama 2 Challengers 1 Türkiye turnuvalarında deneme kadrosuyla çıkmış olan Antalyaspor Espor bu kadrodan da dilediği performansı alamadı. Deneme kadrosunun VCT Aşama 2 Challengers 1 Türkiye son 64 turunda M4L takımına 2-0 yenilip turnuvaya veda etmişti.

Antalyaspor Espor Valorant kadrosu ile yollarının ayrılmasının ardından geçen saatler sonra yeni bir kadro arayışında olduklarını ifade etti. Kulüp tarafından yapılmış olan yeni paylaşımlarında Valorant takımlarının seçmelerine katılmayı dileyen oyuncular adına başvuru formu paylaşıldı. Klüp, takım arasına girmeyi başardı ve kadro oyuncularıyla yolunu ayırdı.

VCT Aşamasında 2 Challengers 1 Türkiye turnuvasına çıkmış olan Antalyaspor Espor bu kadrodan da dilenen performansı alamayınca hayal kırıklığına uğradı. Deneme kadrosu VCT Aşama 2'de Challengers 1 Türkiye turnuvası son 64 turunda M4L takımına 2-0 mağlubiyetin ardından turnuvaya veda etti ama Antalyaspor Espor Valorant kadrosuyla yolların ayrılması onları yeni bir kadro arayışına yönlendirdi.

Bu arayışta olduklarını duyuran takım; kulübün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Valorant takımı seçmelerine katılmak isteyen oyuncular için başvuru formu da ilgilenenler için. İlgisini çeken kişilerin, Antalyaspor Espor Valorant sahnesi altında yer almakta olan mücadeleler etmeyi istiyorsanız başvuru formunu en kısa zamanda doldurmanız gerekmektedir. En güncel e-spor haberlerini sitemiz üzerinden takip edebilirsiniz.