DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:12

Ashe İtem Dizilimi – Ashe İtem Build

            Ashe İtem Dizilimi – Ashe İtem Build

            Online oyun ve rekabet heyecanını seven tüm moba severler League Of Legends oyununu hayatında en az bir kere oynamıştır. Bu oyunu oynayan kitlenin büyük bir çoğunluğu bu oyuna adeta bağımlı hale gelmişlerdir. İçinde barındırmış olduğu birbirinden güzel ve birbirinden farklı yüzlerce karakter ve bu karakterlere ait olan yüzlerce farklı hikâye bu oyunu daha cazip bir duruma getirmektedir. Öyle ki ana karakterlerini belirleyen oyuncuların yapmış olduğu ilk iş çoğunlukla belirlemiş olduğu karakterin hikâyesini öğrenmek olmaktadır. Biz de bu noktada devreye girerek siz değerli oyuncular için karakterlerin kısa hikâyelerini ve bu karakterlerin doğru item dizilimini derlemekteyiz. Unutmayın ki doğru item dizilimi olmadan zafer kazanmanız pek de olası bir durum değildir. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan Ashe İtem Dizilimi – Ashe İtem Build başlıklı yazımıza başlayalım ve sizlere Ashe karakterinin kısa hikâyesini, hemen ardından da doğru item dizilimini anlatalım.

            Ashe

            Tam bir savaş anası olan Ashe, Avarosa Kabilesi’nin bir üyesidir. Kuzey kesimlerinin en kalabalık olan bu kabileye önderlik etmektedir. Oldukça zeki, kesin bir amaç doğrultusunda hareket eden, adaletli ve metanetli olan Ashe atalarından kalan büyüler sayesinde gerçek bir buzdan yaya sahiptir.  Kaybettikleri kabile topraklarını teker teker ele geçiren Ashe, bu yola varını yoğunu adamış durumdadır. Karşısına çıkan rakiplerini acımasızca yok etmektedir.

            Ashe İtem

            Doğuştan bir savaşçı olan Ashe, doğru bir item dizilimi ile bu yeteneğini ikiye katlamaya oldukça müsaittir. Oyuncuların çoğu aşağıda verilen item sıralamasını baz almaktadır.

  1. Oyuncular genellikle Kanasusamış itemi ile maçlarına başlamaktadır.
  2. Hemen ardından Runaan’ın Kasırgası itemini almaktadırlar.
  3. Üçüncü sırada ise Aklın Sonu itemi yer almaktadır.
  4. Sonrasında Koruyucu Melek itemini satın almaktadırlar.
  5. Daha sonra Guinsoo’nun Hiddeti itemini envanterlerine eklemektedirler.
  6. Son olarak Fani Hatıratı itemini alarak item dizilimini sonlandırmaktadırlar.

Ashe İtem dizilimi yukarıda verildiği gibidir. Unutmayın ki doğru item dizilimi olmadan zafer yolunda emin adımlar atmak mümkün bile değildir. Şimdiden bol zaferler ve iyi oyunlar dileriz.