DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:11

Aurelion Sol İtem Dizilimi – Aurelion Sol İtem Build

            Aurelion Sol İtem Dizilimi – Aurelion Sol İtem Build

            Dünya üzerinde moba strateji oyun türünü sevip de League Of Legends oyununu sevmeyen bir insan bile bulamazsınız desek çok da abartmış sayılmayız. Moba türünün zirvesinde yer alan oyun, içinde barındırmış olduğu yüzlerce farklı karakter ve bu karakterlerin birbirinden ilginç, birbirinden enteresan hikâyeleri sayesinde çıkış tarihinin üzerinden yıllar geçmesine rağmen zirvedeki yerini korumaktadır. Bu oyunu hayatında en az bir kere deneyimleyen oyuncuların neredeyse tamamı bu oyuna bağlanmış durumdadırlar. Hâl böyle iken kendilerine ana karakter olarak belirlemiş oldukları karakterin hikâyesini ve doğru item dizilimini öğrenmek isteyen birçok oyuncu ortaya çıkmıştır. Bizler de, siz değerli oyuncular için Aurelion Sol İtem Dizilimi – Aurelion Sol İtem Build yazımızda sizlere Aurelion Sol karakterinin kısa hikâyesini ve bu karakterin doğru item dizilimini aktaracağız. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan Aurelion Sol karakterinin hikâyesini anlatmakla işe koyulalım.

Aurelion Sol

            Bir zamanlar kozmosun bomboş gökyüzünü kendine has tarzıyla donatan Aurelion Sol, günümüzde muhteşem gücünü kullanmak yerine bir uzay kâşifinin kölesi olmuştur. Aurelion Sol bu kölelikten kurtulmak için varını yoğunu ortaya koymaktadır. Bu yolda gökte bulunan milyarlarca yıldızı yeryüzüne indirmeyi bile göze alabilecektir.

Aurelion Sol İtem

            Oyuncuların çoğu Aurelion Sol’u bir savaş makinesine dönüştürebilmek için aşağıdaki item dizilimini kullanmaktadırlar.

  1. Neredeyse oyuncuların tamamı ilk sırada Uğursuz Koruma itemini kullanmaktadırlar.
  2. İkinci sırada ise Mejai’nin Ruhyiyeni itemini tercih etmektedirler.
  3. Hemen ardından Rabadon’un Şapkası itemini satın almaktadırlar.
  4. Daha sonra ise Hiçlik Değneği itemini envanterlerine eklemektedirler.
  5. Beşinci sırada ise Banshee’nin Duvağı itemine sahip olmaktadırlar.
  6. Son olarak Başmelek Asası itemini satın alarak item dizilimini sonlandırmaktadırlar.

Doğru item dizilimi olmadan zafer kazanmak sadece şans işidir. Unutmayın ki sadece şansa dayalı bir yolda yürüyorsanız bozguna uğramanız an meselesidir. Bu nedenle siz değerli oyuncular için Aurelion Sol İtem dizilimini paylaşmış bulunmaktayız. Yukarıdaki gibi bir item dizilimi yapmanız durumunda farkı kendi gözlerinizle göreceksiniz. Şimdiden iyi oyunlar dileriz.