DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:00

Azir Rün S13 – Azir Rün Build

Azir Rün S13 – Azir Rün Build

Türkiye’de en sevilen oyunlardan biri Lol’dür. Bu oyun sağlam ekram grafikleri, karakterlerin mitolojik hikayeleri ve etkili özellikleri ile öne çıkmaktadır. Lol, oldukça ideal bir oyun olması sebebiyle her yaştan hayran kitlesine sahiptir. Oyuna olan ilginin sürekli artmasının elbette farklı sebepleri vardır. Bunlardan bir tanesi yapımcıların sürekli olarak karakter güncellemesi yapması ve adaleti sağlamak adına counter ve rünleri sürekli iyileştirmesidir. Bununla ilgili çalışmalar ortaya koyuyor ki Lol, bu seviyelerde uzun bir süre en çok oynananlar listesinde zirveyi zorlamaya aday olacak. Peki, Azir Rün S13 – Azir Rün Build konusu nedir? Bu yazımızda sizler hem bu konuyla ilgili kısa bir bilgilendirme yapacağız hem de Azir’in rünlerinden bahsedeceğiz.

Azir

Kumların İmparatoru Azir, kendini ölümsüzlüğün eşiğine yaklaşmış gururlu bir adam olarak tanımlamaktadır. Çok eskiden Shurima'nın ölümlü imparatoru olan Azir, kibri yüzünden ihanete uğramış ve öldürülmüştür. Sonrasında Yükseliş'e ermiş ve muazzam bir güçten oluşan bir varlık olarak tekrar doğarak sahneye çıkmıştır.  Kumlara gömülmüş bir şehir tekrar ayağa kalkarken Azir ise Shurima'yı eski günlerine döndürmenin planlarını yapmaktadır.

Azir Rünleri

  1. Azir İsabet bazında incelendiğinde Yenilmez özelliği ile öne çıkmakta olup bu özellik %99 seviyesinde etkin olarak kullanılabilmektedir.
  2. Pratik Zeka darbesi %98 ile akıllara gelirken Son Darbe rünü Azir’de %73 olarak öne çıkmaktadır.
  3. Aynı şampiyon için Büyücülük bazında yapılan incelemeler bize göstermektedir ki Mana Akışı Yüzüğü ve Kızart özellikleri Azir’in önemli rünleri arasında çokta yerini almış durumdadır.
  4. En önemli rün hangisi sorusu ise kendisine yenilmez olarak yanıt bulmaktadır.

Bu yazımızda sizlere Azir rünleri ile ilgili kısa bir bilgilendirme gerçekleştirdik. Anlaşılacağı üzere Azir’in farklı hikâyesi ve öne çıkan rünleri ona olan talebi de bir hayli arttırmaktadır. Ancak burada rünlerin etki oranları dikkate alınmalı ve şampiyon bu bağlamda kıyaslanmalıdır. Bizlerin amacı da oranlarla karşılaştırma yapmanız ve sonrasında maçlara bu bağlamda çıkmanızdır. Zaten bu incelemeler maçların daha keyifli geçmesi ve şampiyonun hangi rünlerde etkili olduğunun saptanması içindir.