DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:59

Bard Rün S13 – Bard Rün Build

Bard Rün S13 – Bard Rün Build

Lol’ün en sevilen karakterlerinden biri de hiç kuşkusuz Bard’dır. Bard oyuncular arasında bazen çok sevilse de bazen çeşitli tartışmalara konu olabilmektedir. Her ne olursa olsun bilinen bir gerçek var sa o da Bard’ın her zaman ve her koşulda bir hayran kitlesine sahip olduğudur. Lol oynayan ve bu kahramanı denemek isteyen kişi sayısı sürekli artış eğilimindedir. Biz de bu yazımızda ilk olarak Bard’ın ilgi çekici hikayesinden bahsedeceğiz. Bu bile oyuncuları bu karakteri almaya iten sebeplerden bir tanesi olarak akıllara gelmektedir. Sonrasında Bard ileilgili bilgiler akabinde Bard Rün S13 – Bard Rün Build yaparak bu şampiyonun hangi rünlerde daha etkili olduğunu belirteceğiz. Görüldüğü üzere sitemiz editörleri talepler doğrultusunda Lol’de tüm karakterlerin incelemesini gerçekleştirmekte ve analiz etmektedir.

Bard

Yıldızların ötesinden gelen seyyah Bard, oyuncular arasında denge için mücadele eden bir sükunet temsilcisi olarak bilinmektedir. Çoğu Rüneterra'nın onun sıra dışı tabiatını sorgulayan türküler söylemesi de bu özellikten gelmektedir. Etrafı Bard’ın muazzam büyü gücü taşıyan nesneleri bu kozmik avareyi cezp ettiğinde hemfikir olmuş durumdadır. Şampiyonun yardımsever ruhlardan bir koroyla çevrili halde yapmış olduğu işleri fenalığa yormak imkânsızdır. Çünkü Bard  her ne olursa olsun üslubuyla çoğunluğun iyiliğine hizmet etmeyi kafaya koymuş bir şampiyondur.

Bard Rünleri

  1. Bard, Azim bazında incelendiğinde Muhafız gücünün en etkili silah olduğu görülmektedir.
  2. Azim bazında Yaşam Kaynağı’nın da %97 olması oldukça önemlidir. Bu rün ile rakip şampiyonun hareketi kısıtlamak onu 4 saniyeliğine işaretlemektedir.
  3. Kondisyon ve Gözü Kara özellikleri de Bard’ın Azim bazında akla gelen önemli rünler arasındadır.
  4. Bard, Hakimiyet bazında incelendiğinde ise Zombi Totem ve İnsafsız Avcı özellikleriyle ortaya çıkmaktadır.
  5. Özellikle rakip totemleri alt etmek için kullanılan Zombi Totem Bard’ın önemli rünleri arasındadır.

Görüldüğü üzere Bard rünleri oldukça etkili ve sıradışıdır. Bu rünleri kullanarak rakipleri alt etmek ve keyifli maçlar çıkarabilmek mümkündür. Siz de listeyi inceleyerek Bard’ın hangi özellikleri kullanıp hangilerinde daha zayıf kalacağını öğrenebilirsiniz.