DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:26

Bel'veth CT S13 - Bel'veth Counterları S13

Bel'veth CT S13 - Bel'veth Counterları S13

Riot Games tarafından geliştirilen LOL, uzun yıllardır en popüler oyunlar arasında yer almaktadır. Oyun aynı zamanda sağlam grafikleri ve ekran görüntüleriyle de öne çıkmaktadır. Öyle ki oyuncuların ciddi bir kısmı oyundan gelir elde etmekte vechar kasmaktadır. Aynı zamanda oyundaki şampiyonların ve özelliklerinin bilinmesi de gelir elde etme açısından önem teşkil etmektedir. Oyuncular bu bağlamda şampiyonlar hakkında en ufak özelliği araştırmakta ve karakterlerin skillerini geliştirmeye yardımcı olacak anketlere katılmaktadır. Biz de bu yazımızda sizlere Bel'veth CT S13 - Bel'veth Counterları S13 hakkında kısaca bilgi vererek hangi Bel'veth’in karşısında zayıf olduğu şampiyonları listeleyeceğiz.

Bel'veth

Bu şampiyon büyük minyonları alt ettikten sonra kalıcı saldırı hızı yükleri kazanmaktadır. Bu saldırı adı da mor ölümdür. Ayrıca şampiyonun hiçlik akını adlı saldırısı da bir hayli popüler ve sevilmektedir. Bel’veth’in can çalma ve hasar azaltma kazandığı Asil Girdap da karakteri öne çıkaran özelliklerdendir.

Bel'veth Counterları

  1. Quiyana: Bel’veth’in Quiyana karşısındaki koridor kazanma oranı %33,19 olarak hesaplanmıştır. Bu şampiyon karşısında maç kazanma oranı ise oldukça yüksek bir seviyede seyretmekte olup tam %70,59’dur.
  2. Zed: Bel’veth Zed karşısında %44,99 seviyesinde bir koridor kazanma oranına sahiptir. Aynı şampiyon karşısındaki maç kazanma oranı ise %65,13’dür.
  3. Nocturne: Bel’veth’in Nocturne karşısında hesaplanmış olan koridor kazanma oranı ise %46,39’dur. Aynı şampiyon karşısındaki maç kazanma oranı da oldukça yüksek bir seviyede olup %61,12’dür.
  4. Karthus: Bel’veth’in Karthus karşısında koridor kazanma oranı %47,03’tür. Karthus karşısındaki maç kazanma oranı ise oldukça yüksektir ve bu oran %60.4’dür.
  5. Diana: Bel’veth Diana karşısında %47,06 seviyesinde bir koridor kazanma oranına sahiptir. Bu şampiyon karşısındaki maç kazanma oranı ise %53,44 olarak hesaplanmıştır.
  6. Master Yi: Bel’veth’in Master Yi karşısındaki koridor kazanma oranı %47,07 iken maç kazanma oranı yarı yarıyadan biraz daha fazla olup %55,48 seviyesindedir.
  7. Talon: Bel’veth’in Talon karşısında %49,67’lik bir koridor kazanma oranına sahiptir. Aynı şekilde maç kazanma oranı ise %58,75 olarak hesaplanmıştır.