DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:09

Bel’Veth İtem Dizilimi – Bel’Veth İtem Build

            Bel’Veth İtem Dizilimi – Bel’Veth İtem Build

            Dünya üzerinde en çok oynanan moba oyunları arasında bulunan League of Legends oyunu çıkış tarihinin üzerinden yıllar geçmesine rağmen popülerliğini kaybetmemektedir. Kaybetmek bir yana dursun doğru zamanda doğru şekilde yapmış oldukları güncellemeler ve getirmiş oldukları yenilikler sayesinde popülerliklerini gün geçtikçe daha çok arttırmaktadırlar. İçinde barındırmış olduğu yüzlerce karakter ve bu karakterlere ait olan birbirinden farklı yüzlerce hikâye sayesinde büyük bir oyuncu kitlesinin dikkatini çekmeyi başarmaktadırlar. Durum böyleyken oyuncular kendilerine main olarak belirledikleri karakterlerin hikayelerini ve item dizilimini öğrenmek istemektedirler. Bizler de bu noktada devreye girerek siz değerli League of Legends severlere Bel’Veth İtem Dizilimi – Bel’Veth İtem Build başlıklı yazımız hazırlayarak hem Bel’Veth karakterinin kısa hikâyesini hem de bu karakterin doğru ve birçok oyuncu tarafından tercih edilmekte olan item dizilimini aktarmış olacağız.

            Bel’Veth

            Ele geçirilmiş ve yok edilmiş bir şehirden meydana gelen son derece asabi ve son derece acımasız olan Bel’Veth, Runeterra’nın sonunu planlamakta ve planladığı bu şeyi başarabilmek için elinden geleni yapmaktadır. Ruhunda yeni canlılara ve yeni olaylara karşı oluşan açlığını karşısına çıkan her şeyi yok ederek bastırmaya çalışan Bel’Veth, bitmek tükenmek bilmeyen hırsıyla tüm dünyayı yok etmeye yemin içmiş gibi davranmaktadır.

            Bel’Veth İtem

            Doğru item dizilimi sonucunda gerçek bir canavara dönüşen Bel’Veth’in oyuncular tarafından tercih edilen item dizilimi aşağıdaki gibidir.

  1. Oyuncular genellikle ilk sırada Kraken Katili itemini tercih ederek oyuna başlamaktadırlar.
  2. Bunun ardından Çelik Kaplamalı Çizme itemini tercih etmektedirler.
  3. Daha sonra Mahvolmuş Kralın Kılıcı itemini tercih eden oyuncular,
  4. Dördüncü sırada Ölümün Dansı itemini envanterlerine eklemektedirler.
  5. Sonrasında Aklın Sonu itemini alan oyuncular,
  6. Koruyucu melek itemi ile item dizilimini noktalamaktadırlar.

Bel’Veth İtem dizilimi tercih edilme oranları ile yukarıdaki sıralama ile karşımıza çıkmaktadır. Başlangıç itemleri içermeyen listemiz ana ögeleri ve tam dizilimi barındırmaktadır. Yukarıdaki dizilimi sırasıyla yapmanız durumunda düşmanlarınız adeta birer oyuncak olacaktır. Şimdiden keyifli oyunlar ve bol zaferler dileriz.