DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:59

Bel’Veth Rün S13 – Bel’Veth Rün Build

Bel’Veth Rün S13 – Bel’Veth Rün Build

Türkiye'de hasılatı en yüksek olan oyunların başında LOL gelmektedir. LOL, sürdürülebilir maceracı yapısı sayesinde her yaştan kullanıcıyı kendine çekmeyi başarmaktadır. Oyuna olan ilginin hiç bitmemesinin başlıca sebepleri ise yapımcıların sürekli olarak onu geliştiren özellikler adapte edecek iyileştirmeler yapmalıdır. Öyle ki bu iyileştirmeler belirli aralıklarla yapılmakta ve yapılmadan önce kendi sitelerinde tüm ayrıntılarıyla duyurulmaktadır. Karakterlerin birbirleriyle daha mücadeleci yapılarda savaşabilmesi ve maçların daha keyifli geçmesi için counter ve rün ayarlamaları yapılmaktadır. Bu ayarlamalar neticesinde yapılan güncelleştirmeler bize gösteriyor ki tam olarak düşünülen şey hayata geçirilmiş olup Lol her yaştan kullanıcıyı bünyesinde barındırmayı başarmıştır. Bizler de bu yazımızda Bel’Veth Rün S13 – Bel’Veth Rün Build konusundan bahsederek Lol’ün sevilen karakteri Bel’Veth hakkında bilgiler vereceğiz. Ancak Bel’Veth rünleri hakkında bilgiler vererek istatik incelemesi yapmadan önce gelin ilk olarak Bel’Veth’in hikayesine bir göz atalım.

Bel’Veth

Bel’Veth, yıkılmış bir şehrin hammaddesinden yaratılan kabus gibi bir imparatoriçe olarak akıllara kazınmıştır.  Runeterra'nın kendisinin sonu iken kendi tasarımı da korkunç bir gerçekliğinin başlangıcı olarak bilinmektedir. Yeniden tasarlanan tarih, bilgiden ve eskiden gelen anıların çağları tarafından yönlendirilen şampiyonumuz üstün özellikleri sayesinde sıra dışı mücadelelere tanıklık etmektedir. Bel'Veth’in, büyük minyonları ve şampiyonları devirdikten sonra kalıcı saldırı hızı yükleri kazandığı lavantada ölüm özelliği oldukça sevilmektedir. Bunun yanında herhangi bir yeteneğini kullandıktan sonra geçici bonus saldırı hızı kazanması da onu oldukça popüler hale getirmektedir.

Bel’Veth Rünleri

  1. Bel’Veth isabet bazında incelendiğinde yenilmez ve zafer özellikleri ile ortaya çıktığı görülmektedir.
  2. Özellikle canını %10’a kadar yenildiği ve ekstra altın kazandığı zafer özelliği önemli bir ründür.
  3. Efsane Sıvışma ve Son Darbe rünleri de Bel’Veth için isabet bazında önemli Rünler olarak akıllara gelmektedir.
  4. %42 gibi bir orana sahip olsa da son direniş de Bel’Veth in akla gelen önemli rünlerindendir.
  5. Şampiyona ilham bazında baktığımızda ise Kozmik Sezgi ve Sihirli Pabuçlar özelliklerinin sırasıyla %100 ve %99 seviyesinde olduğu görülmektedir.
  6. Görüldüğü gibi kahramanımız hem isabet hem de ilham bazında oldukça sağlam rünlere sahiptir.

Bu yazımızda sizlere en önemli Bel’Veth Rünleri hakkında bilgilendirdik.