DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:28

Bigo Cihaz Banı Kaldırma

Bigo Cihaz Banı Kaldırma

Her uygulama da olduğu gibi Bigo Live canlı yayın uygulamasında da bazı topluluk kuralları mevcuttur. Bu kurallara aykırı davranışlar sergileyen kişiler uygulama yöneticileri tarafından yasaklanabilmektedir. Bundan dolayı birçok kullanıcı mağdur olduğunu düşünse de bu kurallar toplumu, yani kullanıcıları koruyabilmek için koyulmuş olan kurallardır. İnsanları korumak ve uygulamayı kullanan bireylerin saygı çerçevesinde davranması için koyulmuş olan bu kurallar aşan kullanıcılar yönetim tarafından cezalandırılmaktadır. Bu cezalar genellikle ban yani yasaklanma cezalarıdır. Bu cezalar ve yasaklamalar arasında cihaz banı yani cihaz yasaklaması da bulunmaktadır. Bu genellikle en ağır ceza olarak anılmaktadır. Bu cezayı alan kullanıcılar cihazlarında tekrardan Bigo Live Hesabı açamamaktadır. Bundan dolayı cihazınızınız uygulama içerisinde tamamen yasaklanmış duruma gelmektedir. Siz değerli kullanıcılar için Bigo Cihaz Banı Kaldırma yazısında bu yasağın nasıl kaldırılacağını açıklamış bulunmaktayız.

Bigo Live Cihaz Banı Kaldırma

Bigo Live uygulamasında bulunan topluluk kurallarından birini ya da birkaçını çiğnemeniz durumunda genellikle cezalandırılırsınız. Bundan dolayı uygulamayı kullanmaya başlamadan önce topluluk kurallarına ve uygulama içinde bulunan kurallara göz atmanız tavsiye edilmektedir. Dilerseniz Bigo Live Cihaz Banı Kaldırma işleminin nasıl yapıldığını anlatmaya başlayalım.

  • Cihazı banının bir diğer adı Bigo Live A Class Ban olarak geçmektedir.
  • Bu ban çeşidi kullanıcıların aynı cihazdan bir başka hesap açmasına engel olmaktadır.
  • Yani bu yasağı alan kullanıcılar ne yaparlarsa yapsınlar ellerinde bulunan cihazlardan yeni bir hesap açamazlar.
  • Bundan dolayı bu yasağın kaldırılması için Bigo Live yetkililerine ulaşmanız gerekmektedir.
  • Bunun en kolay yolu hizmet sayfasında bulunan kişisel ban kaldırma formudur.
  • Bu formu doldurarak hesabınızın neden yasaklandığını ve neden açılması gerektiğini itinayla yazmanız ve Bigo Live Çalışanlarına yollamanız gerekmektedir.
  • Aksi taktirde hiç kimse cihaz banını başka yollarla kaldıramaz

Yukarıda bahsedilen cihaz yasağının tek kaldırılma yolu Bigo Live uygulamasının yönetim kadrosuna ulaşmaktır. Bunun en basit ve sağlıklı yolu yukarıda da belirtildiği üzere Bigo Live hizmet sayfasında bulunan kişisel yasakların kaldırılması talepleri için oluşturulmuş olan iletişim formudur. Bu formu doldurarak yasağınızın kaldırılmasını isteyebilirsiniz.