DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:27

Bigo Live Fotoğraf Silme

Bigo Live Fotoğraf Silme

Günümüzde birbirinden farklı birçok canlı yayın uygulaması bulunmaktadır. Son zamanlarda daha da popüler bir hâle gelen Bigo Live uygulaması da bu canlı yayın uygulamalarından bir tanesidir. Her geçen gün daha çok insana ulaşmasıyla birlikte hakkında merak edilenler de bir hayli fazlalaşmıştır. Bir kampüsün içerisinde kodlanan ve daha sonra dünyaya açılan bigo live uygulaması kullanıcıların para kazanma kaynağı hâline gelmiştir. Kendini sevdirebilen yayıncılar, izleyicilerinden hediyeler alarak para kazanabilmektedir. Tabii ki bu hediyeler izleyicilerin gerçek paralara vererek almış olduğu sembolik hediyelerdir. Bu hediyeleri göndermiş oldukları yayıncılar bu hediyelerden gerçek paralar kazanabilmektedir. Bunun yanında Bigo Live uygulamasının anlaşmalı yayıncıları olabilme fırsatı da bulunmaktadır. Bu sayede çok daha ciddi miktarlar kazanma şansı bulunmaktadır. Fakat bu normal keyfine yapılan yayıncılıktan çok daha profesyonel ve emek isteyen bir iştir. Bigo Live hakkında merak edilenlerden birisi de Bigo Live Fotoğraf Silme konusudur. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan Bigo Live uygulamasında fotoğrafların nasıl silindiğini maddeler hâlinde anlatalım.

Bigo Live Fotoğraf Nasıl Silinir?

Bigo Live uygulaması milyonlarca insana ulaşmayı başaran bir uygulamadır. Böyle bir uygulamanın hakkında merak edilenler ve öğrenilmesi gerekenler de bir hayli fazladır. Bigo Live Fotoğraf Nasıl Silinir? Sorusu bu soruların en başında gelmektedir. Bundan dolayı siz değerli kullanıcılara ve okurlara aşağıda maddeler halinde profil fotoğrafınızı nasıl silebileceğiniz anlatılmıştır.

  • Öncelikle uygulamaya giriş yapmanız gerekmektedir.
  • Giriş ekranından sonra gelen ekranın sağ üst köşesinde profil işaretine dokunun.
  • Karşınıza gelen ekrandan profil resminize dokunun.
  • Ardından sizi bir sayfaya atacak ve bu sayfada profil resminiz büyük bir şekilde gözükecektir.
  • Bu ekranda, profil resminizin sağ üst köşesinde, bir düzenleme simgesi bulunmaktadır.
  • Bu simgeye dokunduktan sonrasında karşınıza gelen ekrandan hem yeni fotoğraflar ekleyebilir hem de hali hazırda eklemiş olduğunuz fotoğrafı kaldırabilirsiniz.

Bigo Live uygulamasında sıkça sorulan sorular arasında bulunan profil fotoğrafı kaldırma sorusunun cevabı yukarıdaki gibidir. Adımları atlamadan uygulamanız durumunda profil fotoğrafınızı kaldırabilirsiniz.