DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:22

Bigo Live Hediye Gönderme

Bigo Live Hediye Gönderme

Günümüzde birçok kişi yayıncılık yaparak geçimini sağlamaktadır. Bir süre sonra kaliteli ve gerçekten isteyerek yapan kişiler büyük bir üne ve şana ulaşmaktadır. Günümüzde canlı yayın yapılabilecek birbirinden farklı onlarca bilindik uygulama bulunmaktadır. Kullanıcıların yapmış olduğu tercihlere göre bunlardan en sevilenlerinden birisi de Bigo Live uygulamasıdır. Bigo Live uygulaması sahip olduğu güzel özellikler ve kullanıcı merkezli olmasıyla ön plana çıkmaktadır. Birçok kullanıcının canlı yayın açmasına olanak sağlayan ve bu yayınlardan gelir elde etmelerine imkân tanıyan bir uygulamadır. İzleyiciler destek olmak istedikleri yayıncılar için Bigo dükkanından hediyeler almakta ve bu hediyeleri canlı yayın açan insanlara göndermektedir. Bu sayede sevmiş oldukları yayıncılara destek olmakta ve sevgilerini göstermektedir. Kullanıcılar bu özelliğin nasıl kullanıldığını merak etmekte ve Bigo Live Hediye Gönderme başlığını araştırmaktadır. Bizler de siz değerli kullanıcılar için bu konuyu maddeler hâlinde açıkladık. Okumaya devam ederek cevabını bulabilirsiniz.

Bigo Live Hediye Nasıl Gönderilir?

Herkes sevdiği insanları desteklemek ister. Bunu Bigo Live uygulamasında yapmanın yolu ise hoşunuza giden ve izlemekten keyif aldığınız yayıncılara hediyeler göndermektir. Bigo Live Hediye Nasıl Gönderilir? Sorusunun cevabı da aşağıda maddeler hâlinde verilmiştir.

  • Öncelikle Bigo Live uygulamasına giriş yapın.
  • Ardından desteklemek isteğiniz yayıncıların canlı yayınlarına katılımınızı gerçekleştirin.
  • Daha sonra ekranını sağ alt köşesinde bulunan hediye kutusuna dokunun.
  • Karşınıza hediyeler çıkacaktır. Bu hediyelerden yollamak istediğiniz hediyeleri seçin.
  • Ardından gönder butonuna dokunarak hediyenizi yollayın.

Yukarıda belirtildiği gibi hediye yollamak son derece basit bir işlemdir. Fakat bu hediyeleri yollarken elmaslarınızın hediyeler için yeterli olup olmadıklarına dikkat edin. Aksi takdirde hediyelerinizi yollarken hata alabilirsiniz. Bilmeyenler için belirtmekte fayda var; Bigo Live uygulamasında hediye gönderebilmek için elmas satın almanız gerekmektedir. Bu elmaslar da gerçek para ile satın alınmaktadır. Yani bir yayıncıyı desteklemek için cebinizden gerçek para çıkması gerekmektedir. Aksi takdirde elmas elde edemezsiniz ve yayıncıları destekleyemezsiniz. Bundan dolayı elmas alırken alacağınız hediyenin ne kadar elmas gerektirdiğine dikkat edin.