DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:27

Bigo Live Profil Fotoğrafı Silme

Bigo Live Profil Fotoğrafı Silme

Günümüzde canlı yayın açmayı ve takip etmeyi seven birçok insan bulunmaktadır. Bu insanlar yeri geldiğinde canlı yayın açarak ünlü olmak istemektedir yeri geldiğinde ise sadece birkaç yayıncıyı izleyip eğlenmek istemektedir. Bunun için birçok benzer platform bulunmaktadır fakat son zamanlarda tercih edilen platform açık ara Bigo Live platformudur. Bu platforma üye olan herkes canlı yayın açabildiği gibi para da kazanabilmektedir. Bu özelliği sayesinde birçok kullanıcı tarafından tercih edilmektedir. İzleyiciler yayıncılara hediyeler alarak onlara desteğini göstermektedir. Bu hediyelerin gerçek para karşılığı bulunmaktadır. Yani bir miktar gerçek para karşılığında hediyeler alıp yayıncılara yollayarak onları destekleyebilirsiniz. Böylesine güzel ve popüler bir uygulama peşinde bazı konuları da getirmektedir. Bu konulardan birisi de Bigo Live Profil Fotoğrafı Silme konusudur. Bigo Live uygulamasına profil resmi koyan ve daha sonra bu resmi kaldırmak isteyen insanlar bulunmaktadır. Aşağıda maddeler hâlinde nasıl yapılacağı anlatılmıştır. Maddeleri atlamadan uygulamanız durumunda siz de profil resminizi kaldırabilirsiniz.

Bigo Live Profil Fotoğrafı Nasıl Silinir?

Bigo Live uygulaması milyonlarca kullanıcıya ulaşmayı başarmış bir uygulamadır. Bu uygulama gün geçtikçe çok daha popüler bir hâle gelmektedir. Bundan dolayı hakkında birçok soru sorulmaktadır. Bunlardan birisi de Bigo Live Profil Fotoğrafı Nasıl Silinir sorusudur. Aşağıda verilen maddeleri atlamadan ve dikkatlice uygulamanız durumunda profil fotoğrafını silebilirsiniz.

  • Öncelikle Bigo Live uygulamasını cihazınızda açın.
  • Ardından profilinizin bulunduğu sekmeye dokunun.
  • Ardından karşınıza gelen ekrandan profil fotoğrafınızın üstüne dokunun.
  • Daha sonra karşınıza gelen büyük profil resminizin sağ üstünde bulunan düzenleme aracına dokunun.
  • Bu araç sayesinde yeni profil resimleri ekleyebilir veya eklemiş olduğunuz profil resimlerini tamamen kaldırabilirsiniz.

Yukarıdaki adımları dikkatli ve atlamadan uygulamanız durumunda profil fotoğrafınızı tamamen kaldırabilirsiniz. Bunun yanında profil fotoğrafınızı değiştirmek istiyorsanız onu da bu adımlar sonucunda ulaştığınız bölümden büyük bir rahatlıkla yapabilirsiniz. Bigo Live uygulamasında en çok merak edilenlerden birisi de uygulama içindeki profil fotoğrafının nasıl kaldırılacağı konusudur. Yukarıda verilen adımlar sayesinde bu işlemi kolaylıkla yapabilirsiniz.