DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:28

Bigo Live Sohbet Kapatma

Bigo Live Sohbet Kapatma

Bigo Live uygulaması son dönemin popülerleşen bir canlı yayın uygulamasıdır. Bu uygulama sayesinde canlı yayın izlemekten hoşlanan ve canlı yayın yapmaktan hoşlanan iki taraf bir araya getirilmektedir. Kendilerini sevdirmeyi başaran canlı yayıncılar izleyiciler tarafından hediye alabilmektedir. Bu hediyeler izleyiciler tarafından gerçek para kullanılarak satın alınmakta ve yayını açan kişiye gönderilmektedir. Bigo Live üzerinden para kazanan yayıncılar bu yolla para kazanmaktadır. Bazı durumlarda yayın açan kişiler sohbet ekranından rahatsız olabilmektedir. Bu durum genellikle sohbette istenmeyen mesajların atılması veya istenmeyen konuların konuşulması durumunda ortaya çıkmaktadır. Bigo Live uygulaması böyle sorunlar olabileceğini önceden düşünmüş ve Bigo Live Sohbet Kapatma özelliğini yayıncıların kullanımına sunmuştur. Yeri geldiği zaman hayat kurtarıcı nitelikte olan ve oluşabilecek büyük kaos ve kargaşaların önüne geçen bu özelliğin nasıl kullanıldığı aşağıda maddeler hâlinde verilmiştir. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sohbet kapatma özelliğinin nasıl kullanıldığını açıklayalım.

Bigo Live Sohbet Nasıl Kapatılır?

Kullanıcıların birbirleri ile girmiş olduğu tartışmaların ve yayıncılara karşı kullanılan istenmeyen cümlelerin tek çözüm yolu (bazı zamanlarda) canlı yayın sohbetini kapatmak olabilmektedir. Bundan dolayı birçok canlı yayın açan kullanıcı Bigo Live Sohbet Nasıl Kapatılır sorusunu internet üzerinden araştırmaktadır. Aşağıda verilen maddeler Bigo Live uygulamasında ekranda bulunan canlı yayın sohbetini kapatmaya yaramaktadır.

  • Öncelikle Bigo Live uygulamasına giriş yaparak işe başlayabiliriz.
  • Ardından Bigo Live Akış bölümünde (ekranın üst bölümünde) bulunan kullanıcılar arasından susturmak istediğiniz kullanıcıyı bulun.
  • Kullanıcıyı bulduktan sonra üzerine dokunun.
  • Dokunduktan sonra karşınıza gelen sekmeden yönet seçeneğini seçin.
  • Bu seçeneğe dokunduktan sonra karşınıza sekmeler gelecek.
  • Bu sekmelerden sessiz düğmesini bulun ve dokunun.
  • Bu maddeyi de yaptıktan sonra susturmak istediğiniz kullanıcının sohbetini kapatabilirsiniz.

Birçok yayıncı yeri geldiği zaman hakarete ve sözlü saldırıya uğrayabilmektedir. Bu durumda yayıncının yapacağı tek sağlıklı yöntem sessizliğini koruyup Bigo Live canlı yayın uygulamasının yayıncılara sunmuş olduğu bu güzel özellikten yararlanmaktadır. Yukarıda sıralanan maddeler hem Android hem de IOS tarafı için geçerlidir. Maddeleri atlamadan uygulamanız durumunda istediğiniz kullanıcının sohbetini kapatabilirsiniz.