DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:22

Bigo Live Türkçe Yapma

Bigo Live Türkçe Yapma

Günden güne giderek daha popüler bir hâle gelen Bigo Live uygulaması yayıncıların son dönemde tercih etmeye başladığı canlı yayın uygulamalarından biridir. Bigo Live oldukça eğlenceli etkinlikler düzenleyen ve izleyicilerle yayıncıları bir araya getiren bir uygulamadır. Bundan dolayı da uygulama içinde son derece samimi ortamlar oluşmaktadır. İnsanlar bu güzel ve neşeli yayın ortamı için bu uygulamada saatlerini geçirmektedir. Günümüzde televizyon tarih karışmıştır ve insanlar istedikleri yayını, diziyi ve filmi telefon gibi mobil cihazlardan izlemeye başlamıştır. Yani yayıncılık sektörünün gelişiminde gelişen teknoloji de son derece önemli bir yer tutmaktadır. Oldukça fazla insanın buradan gelir elde ettiği de bilinen bir gerçektir. Bundan dolayı birçok yeni kullanıcı yayıncı olmak ve Bigo Live uygulamasından gelir elde etmek istemektedir. Ortada böylesine güzel ve popüler bir uygulama varken hakkında merak edilenlerin az olması tabii ki de beklenemez. Bigo Live Türkçe Yapma konusu merak edilen konuların arasında yer almaktadır. Kullanıcılar kimi zaman (genellikle uygulamayı kurarken) uygulamanın dilini Türkçe dışında dilleri de seçerek ayarlamaktadır. Bundan dolayı da uygulamanın dili farklı dillere göre şekillenebilmektedir. Bu sorunun çözümü aşağıda maddeler hâlinde verilmiştir.

Bigo Live Uygulama Dilini Türkçe Yapma

Oldukça sevilen ve kullanılan Bigo Live uygulamasının dili bazen farklı dillere göre şekillenebilmektedir. Bundan dolayı sizlere Bigo Live Uygulama Dilini Türkçe Yapma yollarını göstereceğiz. Dilerseniz daha fazla uzatmadan maddelere geçelim.

  • Öncelikle cihazınızdan Bigo Live uygulamasını açın.
  • Ardından sağ alt kısımda ‘ben’ yazan sekmeye dokunun.
  • Karşınıza gelen ekrandan profil fotoğrafınızın üstüne dokunun.
  • Ardından karşınıza büyük bir şekilde profil fotoğrafınız gelecek.
  • Bu fotoğrafın sağ üst kısmında düzenleme ikonu bulunmaktadır.
  • Bu ikona dokunun.
  • Sonrasında karşınıza gelen sayfayı aşağı doğru kaydırarak ‘hakkımda’ bölümünü bulun.
  • Buradan diller kısmından Türkçe dilini seçin ve diğer dilleri kaldırın.

Bigo Live uygulamasının dilini Türkçe yapmak bu kadar basit. Hakkımda kısmından istediğiniz diğer ayarlamaları da büyük bir kolaylıkla yapabilirsiniz. Keyifli seyirler dileriz.