DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:28

Bigo Live Ücretli Mi?

Bigo Live Ücretli Mi?

Bigo Live uygulaması canlı yayın izlemeyi ve canlı yayın yapmayı seven insanları bir araya getiren bir oluşumdur. Bu oluşum 2014 yılında Singapur’da kurulmuş ve zaman içerisinde tüm dünyaya yayılmıştır. Oldukça kaliteli ve sistematik olan bu uygulama birçok kişi tarafından beğenilmiştir. Günümüzde milyonlarca indirme sayısına ve aynı zamanda bir o kadar kullanıcıya ulaşan uygulama gün geçtikçe popülerliğini arttırmayı devam ettirmektedir. Böylesine popüler ve kaliteli bir uygulama peşinde birçok soruyu da getirmektedir. Onlardan birisi, hatta birincisi Bigo Live Ücretlimi sorusu olmaktadır. Böylesine kaliteli bir uygulamanın ücretli olması beklenilse durum tam olarak öyle değildir. Bigo Live uygulamasında yayın açarak birçok kitleye ulaşmayı başaran insanlar izleyiciler tarafından ödüllendirilmektedir. Bigo Live üzerinden para kazanma sistemi bu şekilde işlemektedir. Bigo Live uygulaması üzerinden sabit bir gelir elde edilmesi oldukça zordur.

Bigo Live Kullanmak Ücretli Mi?

Bigo Live uygulaması birçok kullanıcı tarafından ücretli olarak bilinse de durum pek de öyle değildir. Bu sorunun cevabını araştıran kullanıcılar genellikle Bigo Live Kullanmak Ücretli Mi sorusunu sormaktadır. Bu sorunu cevabı daha anlaşılır olabilmesi açısından maddeler hâlinde açıklanmıştır.

  • Bigo Live uygulaması kullanmış olduğunuz cihazların uygulama mağazasında ücretsiz olarak sunulmaktadır.
  • Yani Bigo Live uygulamasını kullanmak tam olarak ücretsiz olmasa da indirmek tamamen ücretsizdir.
  • Bigo Live uygulamasında yayın açan yayıncıları desteklemek isteyen izleyiciler yayıncılara hediye atmak zorundadır.
  • Bu hediyeleri alabilmek için de uygulama içine bir miktar gerçek para yüklemeniz gerekmektedir.
  • Bu para ile uygulama içinde bulunan madeni paralardan satın alarak desteklemek istediğiniz yayıncılara hediye alabilirsiniz.
  • Fakat yeterli maddi gücünüz yok ise yayıncılara hediye almak zorunda değilsiniz.
  • Kullanıcılar izlemek istedikleri yayıncıları hediye atmadan da izleyebilmektedir.
  • Yani Bigo Live uygulaması indirmesi tamamen ücretsizdir fakat dilerseniz yayıncıları desteklemek için para yatırabilirsiniz.
  • Yukarıdaki madde de belirtildiği üzere destekleme işlemi tamamen kişisel bir istektir bir yayıncıyı desteklemeniz uygulama tarafından zorunlu kılınmaz.

Yukarıdaki maddeleri dikkatli bir şekilde okuduysanız cevabınızı bulmuşsunuz demektir. Bigo Live uygulama kişisel tercihler dışında ücretsiz bir uygulamadır.