DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:23

Bigo Live Yönetici Olmak

Bigo Live Yönetici Olmak

Günümüzde birçok video veya yayından ziyade canlı yayınlar popüler bir hâl almaya başlamıştır. Canlı yayıncıların kazandığı paraları ve sahip oldukları ünü duyan kişiler de yayıncı olmak istemektedir. Bu düşünceye kapılan insanların birçoğu canlı yayın platformları aramaya koyulmakta ve kendi şanslarını denemektedir. Bu araştırmaların sonucunda büyük bir kitle Bigo Live uygulamasına yönelmektedir. Bigo Live uygulamasının indirilme sayısı ve aktif kullanıcı sayısı bu cümlemizi doğrulamaktadır. Gün geçtikçe çok daha popüler bir hâle gelen Bigo Live uygulaması hakkında merak edilen konularda oldukça fazladır. Bu konulardan birisi, belki de birincisi Bigo Live Yönetici Olmak konusudur. Bu konu hakkında çok fazla bilgi bulunmamaktadır. Bundan dolayı siz değerli kullanıcılara en doğru ve işe yarar bilgiyi sunmak için aşağıda maddeler halinde nasıl yönetici olacağınızı anlatmış bulunmaktayız.

Bigo Live Yönetici Nasıl Olunur?

Canlı yayın uygulamalarında yer alması gereken yöneticilik özelliği Bigo Live uygulamasında da bulunmaktadır. Bundan dolayı birçok kullanıcının sorduğu Bigo Live Yönetici Nasıl Olunur sorusunun cevabını maddeler hâlinde hazırlamış bulunmaktayız.

  • Öncelikle Bigo Live yüklü olan cihazınıza erişin ve Bigo Live uygulamasını açın.
  • Ardından canlı yayın açtığınız esnada yönetmek istediğiniz kullanıcıları yukarıdaki listeden seçin.
  • Bunu yalnızca kendi açtığınız yayınlarda yapabilirsiniz.
  • Ardından işlem yapmak istediğiniz kullanıcıları seçin.
  • Profil resminin üzerine dokunduğunuzda kullanıcılara neler yapacağınızı seçebilirsiniz.

Kullanıcıları yönetmek bu kadar basit bir işlemdir. Bu yöntemle dilerseniz kullanıcıları susturabilir dilerseniz de yasaklayabilirsiniz. İsterseniz bu özellik sayesinde kullanıcıları engelleyebilirsiniz. Genellikle yayıncıların rahatsız olduğu kişilere uygulamak istediği cezalandırmalar bu listede yer almaktadır. Yalnızca yayıncıların değil kullanıcıların birbirleri arasında yaşamış olduğu tartışmaları da bu özellik sayesinde sonlandırabilir ve daha fazla büyümesini engelleyebilirsiniz. Bigo Live uygulaması bir yayıncının ihtiyaç duyduğu özelliklerin neredeyse tamamına sahiptir. Yayıncılar bu özellikleri diledikleri gibi kullanma hakkına sahiptir. Topluluk kurallarını ihlal eden kullanıcıları da yukarıda verilen yöntem ile destek ekibine bildirebilir ve kullanıcının yasaklanmasını sağlayabilirsiniz. Şikâyet etme özelliği tüm herkes tarafından kullanılabilmektedir.