DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:59

Blitzcrank Rün S13 – Blitzcrank Rün Build

Blitzcrank Rün S13 – Blitzcrank Rün Build

Lol, farklı hikayelere sahip kahramanları ve bu kahramanların imza özellikleri ile akıllara kazınmış bir oyundur. Oyuna olan talep öylesine fazladır ki sürekli olarak yeni gamerlar bu oyuna yönelmektedir. İşin daha da ilginci ise yeni oyuncular oyuna merak salıp başlamaları rağmen eskiler de tam tersi oyunda ileri seviyelere ulaştıkları için onu bırakamamaktadır. Ancak sonuç ve sebep ne olursa olsun bilinen bir durum varsa o da Lol’ün hala günümüzün en popüler oyunlarından biri olduğudur. Biz de bu makalemizde sizlere Blitzcrank Rün S13 – Blitzcrank Rün Build konusundan bahsederek bu şampiyonun en sevilen rünlerini sizler için tüm ayrıntılarıyla inceleleyeceğiz. Ancak bunu yaparken amacımız okuyucuyu sıkmadan ve sadece verilmesi gereken bilgileri vererek sizlere maçlarda fayda sağlamaktır.

Blitzcrank

Blitzcrank, parlak metalden, buhar gücünden ve elektrik çakımlarından yapılma devasa bir dev olarak öne çıkmaktadır. Şehri güzelleştirip yardıma ihtiyacı olanlara el uzatmak için Zaun sokaklarını arşınlayan Blitzcrank, yorulmak nedir bilmiyor. Aynı zamanda hextech'in gizemli gücü sayesinde özgün programlamasının sınırlarını aşarak gelişen Blitzcrank, rakibin beynine adeta bir şimşek gibi çakıyor.

Blitzcrank Rünleri

  1. Blitzcrank’ın ilham bazında incelemesi yapıldığında Buzul Takviyesi ve Hextech Sıçraması ile öne çıktığı görülmektedir.
  2. Ayrıca az oranda olsa da mükemmel zamanlama ve Minyon uçaran özellikleri Blitzcrank’ın favori rünlerindendir.
  3. Blitzcrank’ın %97 oranında etkili olduğu Kozmik Sezgi rünü de oldukça önemlidir.
  4. Bu şampiyona azim bazında bakıldığında ise ikinci şans ve gözü kara özelliklerinin ortalama seviyelerde de olsa etkili olduğu görülmektedir.
  5. Bunun yanında şampiyonun %30 bazında yaşam kaynağı rününe de sahip olması onunla ilgili önemli bilgiler arasındadır.

Bu makalemizde sizlere Blitzcrank rünleri hakkında bilgilendirme yaptık. Yukarıda ayrıntılı olarak verilen bilgiler sizlerin maçları daha keyifli geçirmesini sağlayacaktır. Bu istatistikler Blitzcrank’ın öne çıkan favori rünleridir. Yani maçlara bu özelliklerin hangi oranda etkili olduğunu bilerek başlamanız size diğer şampiyonlar karşısında ekstra avantaj sağlayacaktır. Bu bağlamda makalemizi sonuna kadar okuyarak maçlara sonrasında karakter seçimi yapmanız gerekmektedir.