DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:25

Brand CT S13 – Brand Counterları S13

Brand CT S13 – Brand Counterları S13

LoL, ülkemizdeki en sevilen oyunlarından birisidir. Oyunun özellikle ilk yıllarda artan popüleritesi zamanla azalsa da son zamanlarda tekrardan artmaya başlamıştır. Bunun çeşitli sebepleri vardır ve en önemlisi oyuncuların karakterleri daha iyi analiz etmeleri ve maçları bu bağlamda yapmalarıdır. Biz de bu yazımızda konuyla ilgili karakter analizleri yaparak Brand adlı şampiyonun hangi şampiyonlar karşısında zayıf olduğun konusundan bahsedeceğiz. Brand CT S13 – Brand Counterları S13 iyi analiz edildiğinde karşısında zayıf kalacağı şampiyonlar bilinir ve hamleler ya da Özellikler ona göre kullanılabilir. Aynı zamanda bu şampiyonun koridor kazanma ve maç kazanma oranları da farklılık göstermektedir. Gelin birlikte Brand’ı tanıyalım ve karşısında zayıf olduğu şampiyonlara göz atalım.

Brand

Brand karakterinin sevilen ve önerilen özelliklerinden bir tanesi alevdir. Bu özellikte 2 saniye sonra yetenek etkileri uygulayıp düşman etrafında devasa bir alana hasar vererek patlamaktadır.

Ayrıca hedefi 1.5 saniyeliğine sersemleten ateş topu skill i de Brand’ı öne çıkan özelliğidir.

Brand Counterları

  1. Xerath: Brand, Xerath karşısında %39,46 ihtimalli. Bir koridor kazanma oranına sahiptir. Brand’ın Xerath karşısında maç kazanma oranı ise %51,08 olarak hesaplanmıştır.
  2. Vel’koz: Brand Vel’koz karşısında %42,42 seviyesinde bir koridor kazanma oranına sahiptir. Bu oran maç kazanma ihtimali olarak düşünüldüğünde de pek değişmemekte ve %41,41 seviyesinde seyretmektedir.
  3. Neeko: Brand’ın Neeko karşısındaki koridor kazanma oranı %45,46 dır. Bu ihtimal maç kazanma olarak düşünüldüğünde ise artarak %64,39 seviyesine çıkmaktadır. Kısaca Neeko karşısında maç kazanma oranı yarı yarıyadan biraz daha fazladır denebilir.
  4. Senna: Brand’ın Senna karşısındaki koridor kazanma oranı %47,51 iken bu şampiyon karşısında bilinen maç kazanma oranı ise %49,69’dur.
  5. Zyra: Brand Zyra karşısında %48,71 seviyesinde bir koridor kazanma oranına sahiptir. Aynı şampiyon karşısındaki maç kazanma oranı ise %49,86 olarak hesaplanmıştır.

Görüldüğü üzere Brand Counterları toplamda 5 adettir ve karşısında zayıf olduğu şampiyonlar sıralanmıştır. Siz de listemizden bu oran ve ihtimalleri kontrol edecek Brand’ın hangi şampiyonlar karşısında zayıf olduğunu öğrenebilir ve buna göre maçlarını oynayabilirsiniz.