DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:09

Brand İtem Dizilimi – Brand İtem Build

Brand İtem Dizilimi – Brand İtem Build

            Moba oyun türü deyince akıllarda canlanan tek oyun League of Legends oyunudur. Çıkış tarihinin üzerinden yıllar geçmesine rağmen istikrarlı ve düzenli çalışan geliştirici ekibinin oyuna getirmiş olduğu yenilikler ve yapmış oldukları güncellemeler oyuncuların oyun zevkini diri tutmayı başarmıştır. İçinde barındırdığı farklı karakter ve bu karakterlere ait olan yüzlerce enteresan hikâye sayesinde mevcut olan oyuncu kitlesini büyük bir kolaylıkla elinde tutabilmektedir. Bunun yanında disiplinli çalışmaları sayesinde her geçen gün bünyelerine yeni yeni oyuncular da katabilmektedirler. Bu sayede zaten dünya çapında yayılmış olan ünleri herkes tarafından bilinebilir bir duruma gelmiştir. Kendilerine main karakter belirlemiş olan oyuncuları bu karakterlerinin hikayelerini ve oyuncular tarafından tercih edilmekte olan item dizilimini merak etmektedir ve doğal olarak bu bilgileri öğrenmek istemektedirler. Bizler de bu noktada devreye girerek siz değerli oyuncular için karakterlerin kısa hikâyelerini ve oyuncular tarafından tercih edilmekte olan item dizilimin aktarmaktayız. Brand İtem Dizilimi – Brand İtem Build başlıklı yazımızda sizlere Brand karakterinin kısa hikâyesini ve bu karakterin item dizilimini aktarmakta olacağız.

Brand

            Yıllar öncesinde buzlarla kaplı bir diyarda bulunan bir kabilenin Kegan Rodhe adıyla yaşamakta olan fakat günümüzde Brand kişiliğine bürümüş olan bir yaratık. Günün birinde arkadaşlarıyla birlikte rün aramaya giden Brand bulduğu bir rünü arkadaşlarıyla paylaşmak yerine kendisi için saklamıştır. Bu nedenle zaman içinde ruhu yanarak bir aleve dönüşmüştür. Bunun etkisiyle bedeni de yaşayan bir aleve dönüşen Brand, karşısına çıkan her şeyi yok ederek yeni rünlerin peşine düşmektedir.

Brand İtem

            Oyuncular tarafından oldukça sık kullanılan rün dizilimi aşağıdaki gibidir.

  1. Oyuncuların çoğu ilk sırada Morellonomikon itemini tercih etmektedir.
  2. Daha sonra Hiçlik Değneği itemini satın alan oyuncular,
  3. Üçüncü sırada Gölgealev itemini tercih etmektedirler.
  4. Sonrasında tercih edilen Rabadon’un Şapkası itemi envanterlere eklenmektedir.
  5. Beşinci sırada Mejai’nin Ruhyiyeni itemi tercih edilmektedir.
  6. Son olarak Banshee’nin Duvağı itemini tercih ederek item dizilimi sonlandırılmaktadır.

Brand İtem dizilimi yukarıda belirtilen şekildedir. Doğru item dizilimi ile her karakter bir şansı hak etmektedir. İyi oyunlar dileriz.