DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:58

Brand Rün S13 – Brand Rün Build

Brand Rün S13 – Brand Rün Build

League of Legends, ülkemizde en çok tercih edilen oyunlardan biridir. Oyun, oldukça sağlam bir kurgu üzerine inşa edilmiş olmasının meyvesini her yaştan oyuncu kitlesini ağırlayarak karşılamaktadır. Özellikle oyun içi karakterler ve rünler ona olan talebi de günden güne arttırmaktadır. Oyuncular, şampiyonlar hakkındaki rünleri incelemekte ve hangi şampiyonun hangi rünü iyiyse seçimlerini o doğrultuda tamamlamaktadır. Bu genellikle pro oyuncular tarafından tercih edilen bir yöntemdir. Çünkü bu oyuncular her ne kadar artık oyunda usta olsalar da Lol’ün bitmek bilmek bilmeyen karakterlerini ezberlemek imkansızdır. Bu kişiler de bu bağlamda karakterleri hem counter hem de Rün bazında analiz etmektedir. Biz de bu yazımızda sizlere Brand Rün S13 – Brand Rün Build konusu ile ilgili kısa bir bilgi vereceğiz. Üstelik bu bilgiyi verirken amacımız en basit haliyle en kolay tanım nasıl yapılır ve oyuncu hangi şampiyon ile daha etkili olur sorusunu cevaplamaktır. Şimdi gelin birlikte ilk olarak Brand hikayesini öğrenelim

Brand

Brand vaktiyle buzlarla kaplı Freljord'daki kabilesinde Kegan Rodhe adıyla yaşayan biriydi. Kegan, Efsanevi Dünya Rünlerinden birini ararken dostlarına ihanet etme gafletine düşerek rünü kendisi için saklamış ve o anda insanlığı ortadan kaldırmıştır. Ruhu yanıp giden, bedeniyse yaşayan alev için adeta bir konağa dönüşen Brand, bundan sonrasında başka rünler bulmak için Valoran'ı arşınlamaya başlamıştır. Brand’ın fani ömrü geçse bile hazmedemeyeceği yanlışlar için intikam yemini asla sönmemiştir.

Brand Rünleri

  1. Brand hakimiyet bazında incelendiğinde Kara Hasat ve Belden Aşağı özelliklerinin %100 olduğu görülmektedir.
  2. Bunun yanında Gözyuvarı Koleksiyonu ve Mükemmel Avcı özellikleri de Brand için hakimet bazında %100 etkiye sahip rünler arasında bulunmaktadır.
  3. Brand isabet bazında incelendiğinde ise Biç Devir ve Pratik Zeka özellikleriyle öne çıkmaktadır.
  4. Görüldüğü üzere Brand’ın hem hakimiyet hem de isabet bazındaki rünleri %100 etkilidir. Bu da şampiyonun oldukça fazla tercih edilmesine neden olmaktadır.

Görüldüğü üzere Brand  rünleri hem hakimiyet bazında hem de isabet bazında oldukça etkilidir.