DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:41:30

Bus Simulator 2018 Ön İnceleme

Bugün sizlere yolcu taşıma içerikli oyunların temeli olan Bus Simülatör oyunun 13 Haziran tarihinde çıkan yeni oyunu tanıtacağız. İlk olarak bildiğimiz gibi 2010 tarihinde Bus Simulator ilk oyunu ile piyasaya çıktı. Büyük bir beğeni toplayan oyun Avrupa’da ki otobüsçülük sistemi üzerine kurulmuş. Bu büyük beğeninin ardından yaklaşık 8 yıl sonra yapımcılar çoklu oyuncu desteği ile Bus Simulator 2018 oyununu piyasaya sürüldü. Oyun 13 Haziran tarihinde Steam üzerinden erişime açıldı. 
Oyunda öncelik olarak Türkçe desteği gelecek. Türkçe desteği yapımcıların Türk pazarlarından da büyük bir beklentisi olduğu anlamı gelir.
Harita özelliği olarak çok büyük bir alan belirlenmiş. Kasaba, köy, sanayi ve liman bölgeleri ve kentsel alanlar haritada yer bulmuş. Bu haritada birçok yerde otobüs sürebileceğinizi ve iş yapabileceğinizin göstergesidir. Avrupa’da aktif kullanılmış ve hala da aktif olarak kullanılan otobüs markaları lisanslı olarak oyunda yer bulmuş.
Oyun yapımcılarının yaptığı açıklamalarda oyunda 12 farklı bölgenin olduğu belirtilirken oyunda sizi zorlayacak ve daha zevkli hale getirecek birçok özellik bulunduğunu da belirtmişler. Örneğin büyük şehirlerde ki bitmek bilmeyen devasa trafikler. Tabii ki bölgeye göre trafik yoğunlukları da değişecektir. Örneğin bir köy ile büyük şehir merkezi aynı yoğunlukta olmayacaktır. Ancak köy ve tarım bölgelerindeki yollar zorlu olacaktır. Örnek verecek olursak yollar asfaltlı değil, taş ve toprak yollar olacak. Yollarda ki bozukluklar ve çukurlar sizi zorlayacak. 
Farklı bölgelerde farklı hava koşulları olacak. Örneğin bir yer çok sıcaksa yolcular bundan rahatsız olacak klimaları açmanız istenecek. Mutlu edemediğiniz taktirde inmek isteyecekler. Bazı bölgeler ise soğuk ve kar yağışlı olacak. Hem yollar bozuk ve kaygan olacak hem de yolcular üşüme sorunu ile karşı karşıya kalacak. 
Tekli ve çoklu oyuncu desteği mevcut. Çoklu oyuncu gerçek zamanlı olarak oynanması planlanmış. 
Çoklu oyuncu desteğinin en önemli özelliği ise kendinize ait bir filo kurabilir veya herhangi bir filoya katılabilirsiniz. Kurduğunuz filodaki her bir üye size ek olarak para kazandırır. 
DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER
DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER