DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:31

Caitlyn CT S13 - Caitlyn Counterları S13

Caitlyn CT S13 - Caitlyn Counterları S13

Riot Games'in ilk çıkardığı oyun olan LoL, kısa zamanda tüm dünyada oyuncuların en sevdiği oyunlardan biri olmayı başarmıştır. Bu oyunda oyuncuların karşısına onların counterları ile çıkmak size maça 1-0 önde başlamayı kazandırır. Bizler de bu yazıda herolardan biri olan Caitlyn CT S13 - Caitlyn Counterları S13'ten bahsedeceğiz.

Caitlyn

Caitlyn'e rakip olduğunuzda koridordayken minyonların arkasında kalmaya çalışın. Q yeteneği ilk hedefe hasarın büyüğünü verdiği için sonraki hedeflere daha az hasar verecektir. Ulti yeteneğini de gidiş hattının önünde durarak ekip arkadaşınız vasıtasıyla blocklayabilirsiniz. Ultinin bırakacağı etkiden kaçmak için de Zhonya kullanabilirsiniz.

Caitlyn Counterları

  1. Draven
  2. Yasuo
  3. Ziggs
  4. Kalista
  5. Samira
  6. Kog'Maw
  7. Sivir

Draven: Bir dönen balta yakaladığı zaman veya bir canavar kestiği zaman izleyenler tarafından hayranlık kazanan bir çardır. Rakibi alt ettiği zaman da altın kazanıyor. Draven'in baltası rakibin üzerinden havaya sekiyor. Baltayı havada yakaladığı zaman da başka bir balta hazırlıyor. Aynı esnada iki balta taşıyabilen bir şampiyondur. Baltalarını rakibe fırlatır ve rakipte hasar bırakıyor. Rakibi de yavaşlatıyor. İki baltayı da hedefe fırlatabilir. Bu rakibe karşı Caitlyn %35,62 oranında koridor kazanabilir.

Yasuo: Yasuo hareket ettiği esnada kalkan da oluşturabilir. Rakipten hasar alırsa kalkan devreye giriyor. Rakibe bir çelik fırtına gönderir. Bu kasırga yükü, iki yük biriktiği zaman rakip havaya savrulur. Hareketli bir rüzgar duvarı da oluşturabilir. Bu duvar onun hasar almasını engeller. Bu rakibe karşı da koridoru kazanma ihtimali %37,14'tür.

Ziggs: Ziggs'in ilk saldırısı rakipte büyü hasarı bırakıyor. Ayrıca bir bomba fırlatır ve bu da büyü hasarı verir. Aynı zamanda mayın döşeyen bir çardır. Rakip bu mayına bastığında hasar görür ve yavaşlar. Bir de cehennem bombası denilen bir silahı vardır ve bu bombayı çok uzaklara fırlatabilir. Rakipler bombanın orta kısmında kaldıysa büyük hasar görürler. Bu rakibe karşı Caitlyn'in koridor kazanma oranı ise %43,14'tür.

Sizler de Caitlyn Counterları dediğimiz bu şampiyonları Caitlyn'e karşı seçtiğinizde ona karşı maça çok daha avantajlı çıkmış olacaksınız.