DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:08

Caitlyn İtem Dizilimi – Caitlyn İtem Build

Caitlyn İtem Dizilimi – Caitlyn İtem Build

            Çıkış tarihinin üzerinden yıllar geçmesine rağmen popülerliğini yitirmeyen bir moba strateji oyunu olan League of Legends, doğru bir gelişim stratejisi ve sürekli güncel tutulması sayesinde popülerliğine popülerlik katmaktadır. İçinde barındırmış olduğu birbirinden farklı, birbirinden esrarengiz ve birbirinden ilgi çekici karakterleri ve bu karakterler için yazılmış olan birbirinden farklı yüzlerce hikâye sayesinde oyuncu kitlesinin merakını uyandırmayı başarmıştır. Kendilerine main karakter belirlemiş olan oyuncular belirledikleri karakterlerle özdeşleşmek ve onları daha iyi oynamak için hikâyelerini ve bunun yanında item dizilimini öğrenmek istemektedirler. Biz de bu noktada devreye girerek sizlere karakterlerin kısa hikâyelerini ve oyuncular tarafından en çok tercih edilen item dizilimlerini aktarmaya çalışmaktayız. Caitlyn İtem Dizilimi – Caitlyn İtem Build başlıklı yazımızda ise Caitlyn karakterinin kısa hikâyesini ve bu karakterin yaygın olan item dizilimini siz değerli oyunculara aktarmış olacağız. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan Caitlyn karakterinin kısa hikâyesini anlatarak yazımıza başlayalım.

Caitlyn

            Caitlyn, barışçı karakteri sayesinde ön plana çıksa da karşısında durmaya cüret edenleri acımasızca yok etmektedir. Şehrini aşırı derecede olan keskin nişancı yeteneği ile birlikte savunan Caitlyn, bu konuda rakip tanımamaktadır. Elinde bulunan tüfek türünün tek örneğidir. Aynı zamanda kurmuş olduğu acımasız tuzaklar sayesinde uzaklarda olan düşmanlarını da etkisiz hale getirmektedir.

Caitlyn İtem

            Doğru item dizilimi sayesinde attığını ıskalamayan bir yeteneğe bürünen Caitlyn’in oyuncular tarafından sıklıkla kullanılan item dizilim aşağıdaki gibidir.

  1. Oyuncular genel olarak Rüzgârın Hiddeti itemini tercih ederek oyuna başlamaktadır.
  2. İkinci sırada çoğu oyuncu Savaşçı Çizmeleri itemini tercih etmektedirler.
  3. Sonrasında Bombardıman Topu itemini tercih etmektidrler
  4. Hemen ardından Ebedi Kılıç itemini envanterlerine ekleyen oyuncular,
  5. Ardından Dominik Efendi’nin Hürmetleri itemini tercih etmektedirler.
  6. Son olarak Kanasusamış itemini tercih eden oyuncular item dizilimini sonlandırmaktadırlar.

Caitlyn İtem dizilim yukarıda belirtildiği gibidir. Unutmayın ki doğru item dizilimi olmadan oynan karakterler tam performans gösterememektedirler. Bu nedenle sizlere rehber olması açısından Doğru item dizilimi listesini yayınlamış bulunmaktayız. Şimdiden bol zaferler ve iyi oyunlar dileriz.