DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:00

Call of Duty Battle Royale Nasıl Oynanır

Call of Duty Battle Royale Nasıl Oynanır

Mobil oyun piyasası son günlerde oldukça fazla gelişmekte ve yayılım göstermektedir. Bunun en büyük sebebi taşınabilir cihazların eskisinden çok daha güçlü olmasıdır. Bunun sonucunda mobil cihazlara da oldukça yüksek kaliteli grafiklere ve oynanış dinamiklerine sahip olan yapımlar hazırlanmaktadır. Bu yapımların arasında Call of Duty Mobile oyunu da yer almaktadır.

Çoğunuzun bildiği üzere Pubg oyunun bilgisayar versiyonundan sonra oyun dünyasında Battle Royale kavramı konuşulmaya başlamıştır. Pubg oyunun ardından mobil versiyonu da büyük beğeni toplamıştır. Buna ek olarak Call of Duty Mobile oyunu da oldukça kaliteli ve battle royale oyun tarzında kendisinden önemli ölçüde bahsettiren bir yapım olarak karşımıza çıkmaktadır.

Çıkış yaptığı günden bu yana Pubg Mobile oyunu ile kıyasıya rekabet etmektedir. Bu da ne kadar kaliteli bir yapım olduğunu gözler önüne seren etmenlerin arasında yer almaktadır. Battle royale oyun tarzları oyuncular tarafından oldukça sevilen ve ilgi gören bir türdür.

Böylesine kaliteli bir oyunun hakkında merak edilenler de doğal olarak son derece fazladır. Call of Duty Battle Royale Nasıl Oynanır sorusu da merak edilen soruların başında yer almaktadır. Bir sonraki başlığın altında yer alan maddeleri dikkatle uygulayarak sizler de Call of Duty oyununun Battle Royale oyun modunu oynayabilirsiniz.

Call of Duty Battle Royale Oynama

Call of Duty oyuncularının büyük bir çoğunluğu kaliteli Battle Royale oyunu oynama isteğiyle bu yapımı cihazlarına indirmektedir. Fakat bu oyun moduna giriş yapabilmek sanıldığı kadar kolay değildir. Oyuncular genellikle küçük bir haritada kendisini çatışırken bulmaktadır fakat oyuncuların istediği şey bu değildir. Aşağıda Call of Duty Battle Royale Oynama adımları verilmiştir:

  • Öncelikle oyuna giriş yapın.
  • Ardından oyununuz açıldıktan sonra karşınıza gelen lobi ekranının sağ kısmında bulunan ‘Battle Royale’ kısmına dokunun.
  • Bu butonu dokunduktan sonra karşınıza maça girmeden önceki son ekran gelecektir.
  • Bu ekranın sağ alt kısmından oyun modunuzu ve kaç kişiyle oynamak istediğiniz seçebilirsiniz.
  • Daha sonra ‘Başla’ butonuna tıklayarak oyuna giriş yapabilirsiniz.

Yukarıdaki adımları uygulayarak CoD oyununun Battle Royale moduna giriş yapabilirsiniz.

DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER
DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER