DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:39:24

Call Of Duty Mobile Bilgisayara Nasıl Yüklenir

Call Of Duty Mobile Bilgisayara Nasıl Yüklenir

Call of Duty Mobile, birincil ve ikincil silahlarının yanında farklı diğer materyallerinin de oldukça sevildiği bir oyundur. Bu tarz oyunlarda silahların gerçekçi olması oldukça önemlidir. Call of Duty de bu işi en iyi yapan oyunlardan biri olarak başa çıkmaktadır. Oyun uzun süre bilgisayarlarda oynanırken telefon oyunlarının yaygınlaşmasıyla mobile sürümü piyasaya sürmüş ve bu da oldukça ses getirmiştir. Biz de sizlere tam da bununla alakalı bir konudan bahsedeceğiz. Call Of Duty Mobile Bilgisayara Nasıl Yüklenir sorusunu soran arkadaşlar için yazımızın devamında telefonlarda oynadığımız mobile COD oyununu bilgisayara yüklemenin yolunu anlatacağız. Burada dikkat çeken husus ise bilgisayarda da PC sürümü için olan oyunun değil Android ve İOS telefonlarda oynanan mobile sürümün yüklenecek olduğudur. Bunun için bilgisayara bir emülatör yüklenmelidir. En basit tanımıyla emülatör bilgisayarınızı telefon gibi kullanmanıza olanak veren bir uygulamadır. Uygulamayı indirip kurduğunuzda bilgisayarınızda tıpkı telefon gibi uygulama indirip kurabilirsiniz. Bizim bu iş için önerdiğimiz emülatör ise MEmu’dur.

Bilgisayara Call Of Duty Mobile Sürüm Yükleme

  1. İlk olarak tavsiye ettiğimiz emülatör MEmu’yu bilgisayara indirin ve kurun.
  2. Sonrasında uygulamayı açın. Uygulamayı açtığınızda masaüstünde sanki telefonu yan yatırıp yansıtma işlemi yapmışsınız gibi ayrı bir ekran açılacaktır.
  3. Buradan Google Play Store a giriş yapın. Tıpkı telefonu ilk aldığınızda olduğu gibi Google Play’a gmail hesabınızı tanımlamanız gerekmektedir.
  4. Sonra Call of Duty Mobile sürümü mağazadan indirin ve kurulmasını bekleyin.
  5. Kurulduktan sonra eğer hesabınız varsa direkt olarak o hesaptan yoksa hesap oluşturarak oyuna kolayca giriş yapın.

Görüldüğü üzere MEmu üzerinden COD oyununu yüklemek ve oynamak son derece basittir. Bilgisayara Call Of Duty Mobile Sürüm Yükleme işleminden sonra oyunu oynarken arka planda hiçbir uygulamanın açık olmamasına gayret edin. Aksi halde oyun kasacaktır. Eğer hiçbir uygulama çalışmadığı halde oyun hala kasıyorsa bazı uygulamaları silerek bilgisayar hafızasını rahatlatmayı deneyin. Yeni model PC’lerde kasma problemi pek olmasa da 10 yaş ve üzerindeki bilgisayarlarda emülatörler kasabilmektedir.