DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:35:52

Call of Duty Mobile CP Kazanma

Call of Duty Mobile CP Kazanma

Call of Duty, Tencent Games tarafından geliştirilen ve piyasaya sürülen bir nişangah oyunudur. Android ve iOS için ücretsiz olarak yayınlanan bu oyun çok kısa bir zamanda inanılması zor indirilme rakamlarına ulaşmayı başarmıştır. Bu oyunun böylesine bir başarıya sahip olmasındaki başlıca sebep ise geçmişten gelen Call of Duty tecrübelerinin her daim olumlu olmasıdır. Bilgisayar için son derece başarılı yapımlar çıkaran COD ekibi, telefon için de bu durumu oldukça güzel idare etmesini başarmıştır. Oyunda farklı birçok özellik kullanılmakta ve geliştirmeler günden güne devam etmektedir. Biz de bu yazımızda oyun içinde geçerli olan para birimi Cp nasıl kolayca kazanılır bundan bahsedeceğiz. Hazırsanız Call of Duty Mobile CP Kazanma nasıl yapılır ve hangi sayede kolayca kazanılır bunları sıraladığımız yazımıza geçelim.

Call od Duty CP Nasıl Kazanılır?

  1. Öncelikli olarak reklamları es geçmeyin. Promosyon reklamları size ciddi anlamcda CP kazandıracaktır.
  2. Ana menüde sol üst kısımda yer alan ve her biri arasında 10 dakika bekleyerek günde 5 adede kadar izlediğiniz videolar size CP kazanımı sağlayacaktır.
  3. Ayrıca COD’a her gün giriş yapmanız da sistem tarafından ödüllendirilecektir. Call of Duty Mobile, CP’leri haftanın bazı günlerinde vermektedir. Haftalık olarak 500 krediye kadar kazanım sağlamanız mümkündür.
  4. Daha hızlı seviye atlamak demek CP kazanımını arttırmanın organik bir yoludur. Dereceli maç modu bu iş için biçilmiş kaftandır. Seviye atladıkça karşınıza CP kazandıracak farklı ödüller gelecektir.
  5. Sistemin size tanımladığı günlük ve haftalık görevler de kredi CP kazanmak için oldukça dikkat edilmesi gereken yollardandır.
  6. Bu görevler bazen oyun içinde bazen ise oyun dışında olabilir. Verilen görev ne ise harfiyen uygulamak CP kazanmak isteyen gamerların sık tercih ettiği bir yöntemdir.

Bu yazımızda sizlere Call od Duty CP Nasıl Kazanılır? Ve bunu yapmanın en kolay yolu nedir bunlardan bahsettik. Siz de kolayca CP kazanmak ve COD deneyimini en üst seviyeye çıkarmak için sitemizde yer alan yönergeleri takip edebilirsiniz.

DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER
DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER