DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:39:24

Call of Duty Mobile Efsanevi Silah Nasıl Alınır

 Call of Duty Mobile Efsanevi Silah Nasıl Alınır

Call of Duty Mobile serisi oyuncuların en sık tercih ettikleri mobil oyunlardan biri olarak öne çıkmaktadır. Oyun oldukça yüksek indirilme rakamlarını yakalamış ve uzun süredir bu popülerliğini korumayı başarmıştır. Oyunda sürekli olarak iyileştirmeler yapılması ve çeşitli silahlar ve kostümlerin gelmesi ona olan ilgi ve alakanın hiçbir zaman azalmamasını sağlamaktadır. Hal böyle olunca oyuncular da yeni silahlarla ve yeni materyallerle oyuna devam etme yolunu tercih etmektedir. Oyunda oldukça sevilen efsanevi silahlar da oyuncular arasında oldukça popülerdir. Call of Duty Mobile Efsanevi Silah Nasıl Alınır diye soracak olanlar için cevaplayacak olursak bu silahları alabilmenin farklı yolları bulunmaktadır. Yazımızın devamında sizlere bu silahları edinebilmenin en kolay ve zahmetsiz yolundan bahsedeceğiz.

COD Mobile Efsanevi Silah Almak

  1. En etkili yol Battle Royale modunda silah almaktır. Efsanevi silahların neredeyse tamamı Battle Royale modunda bulunabilmekte ve alınabilmektedir.
  2. Bunun için oyuncunun oyunu bu modda açması yeterlidir.
  3. Diğer yol ise Battle Pass’da farklı kademelerden silahı almaktır.
  4. Bu yol da oyuncuların efsanevi silah almak için tercih ettikleri yöntemlerdendir.
  5. Mağazadan ücretiyle efsanevi silah satın alma yolu çok sık tercih edilmese de diğer iki yoldan sonra başvurulan bir diğer yöntem olarak karşımıza çıkmaktadır.

Görüldüğü üzere COD Mobile Efsanevi Silah Almak için farklı kanallar bulunmaktadır. Oyuncular bu yollardan genel olarak ilkini yani Battle Royale modunda savaşarak silah alma yolunu tercih etmektedir. Siz de oyunculuğunuza güveniyorsanız ve efsanevi silahlardan alabilmek istiyorsanız oyunu Battle Royale modunda oynamayı deneyerek silahları bulabilir ve yağmalayabilirsiniz. Oldukça ilgi çekici bir eklenti seti ve tasarımla piyasaya sürülen bu silahlar çok oyunculu maçların vazgeçilmezi durumundadır. Oyuncular hem silahın hasar oranı ve nişangâh özelliği hem de albenisinden dolayı efsanevi silahları tercih edebilmektedir. Bunun için bu silahları ücretsiz edinemeyenler mağazadan ücreti karşılığında da efsanevi silah satın alma işlemi yapabilmektedir. Ancak bu silahları sürekli satın almak mümkün olmamakta belirli zaman aralıklarında sunulduğunda girip satın alma işlemi yapmak gerekmektedir.