DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:01

Call of Duty Mobile Ghost Nasıl Alınır?

Call of Duty Mobile Ghost Nasıl Alınır?

Call of Duty serisi birçok oyuncu tarafından oldukça beğenilen ve ilgiyle karşılanan bir oyun serisidir. Bu oyun serisinin mobil versiyonu da bulunmaktadır. Bu versiyonu Timi Studios ve Tencent Games ile kurulan bir ortaklık sonucunda ortaya çıkmıştır. Çoğunuzun bildiği üzere Tencent Games Pubg Mobile oyunun da yapımcısıdır. Yani mobil oyun sektörü ile geçmişten bugüne büyük bir tecrübe kazanmıştır. Bu tecrübesi sonucunda Call of Duty Mobile oyununda da büyük katkılar sağlamıştır. Oyunun yapımcıları ile yayıncısı farklıdır. Yani oyunu yapan firmalar yayınlama kısmında yer almamıştır. Oyunun yayınlanması görevini Activision firması üstlenmiştir. Bu firma oyunu hem Android hem de IOS tarafında ücretsiz olarak yayınlamıştır. Bunun sonucunda büyük bir oyuncu kitlesi elde etmiştir. Oyuncular zaten bu iki firmanın yapımlarını bir hayli sevmektedir. Doğal olarak elde bulundurduğu kitle Call of Duty mobile oyununa da bir şans vermek istemiştir.

Call of Duty oyunu yayınlandıktan sonra birçok ödül almıştır. Yani birçok başarıya imza atmayı başarmıştır. Almış olduğu oyunlar en iyi mobil oyunu dalında olmuştur. Gerçekten de sahip olduğu harita çeşitliliği, üst düzey grafikler ve oynanış dinamikleri bakımından oldukça kaliteli bir deneyim sunmaktadır.

Oyun içinde birbirinden farklı birçok karakter de bulunmaktadır. Bu karakterler arasında serinin bir efsanesi olan Ghost karakteri de bulunmaktadır. Oldukça sevilen bu karakter oyuncular tarafından benimsenmiştir. Bundan dolayı da birçok oyuncu Call of Duty Mobile Ghost Nasıl Alınır sorusunun cevabını aramaktadır.

Call of Duty Ghost Karakteri Nasıl Alınır?

Oyuncuların büyük bir merakla Call of Duty Ghost Karakteri Nasıl Alınır sorusunu cevabını aramaktadır. Aşağıdaki maddeleri takip ederek karakteri alabilirsiniz:

  • Öncelikle oyunun güncel sürümünde olduğundan emin olun.
  • Ardından ayarlar kısmına girin
  • Daha sonra hesabınızı bağlamak için ilgili seçeneğe dokunun.
  • Activision resmi hesabınız yoksa yönlendirilen sitede bir hesap oluşturun.
  • Ardından bu hesaba giriş yapın.
  • Hesabınıza giriş yaptıktan sonra hesabınız mobil oyuna bağlamış olacaksınız.
  • Daha sonra mesajlar kısmına giderek Ghost karakterini alabilirsiniz.

Yukarıdaki adımları uygulayarak Ghost karakterini alabilirsiniz. Keyifli oyunlar dileriz.

DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER
DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER