DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:39:06

Call of Duty Mobile Hassasiyet Ayarları

Call of Duty Mobile Hassasiyet Ayarları

Call of Duty Mobile 2019 yılında piyasaya sürülmüş bir silah oyunudur. Oyunun ilk yıl 50 milyar gibi inanılması zor bir indirilme rakamına ulaşması ve popüler birçok oyunu geride bırakması ona olan talebi de bir hayli arttırmış durumdadır. Yapımcılar oyunun bilgisayar geçmişinin de olması sebebiyle bu başarının geldiğini düşünseler de 2 oyun birbirinden tamamen farklı olarak öne çıkmaktadır. PC sürüm ile mobil sürüm arasında ekran grafiklerinden silah özelliklerine, kullanım ayarlarından hassasiyet ayarlarına kadar birçok farklılık bulunmaktadır. Mobil üzerinden oynayanların son zamanlarda sıklıkla merak ettikleri soru ise hassasiyeti daha iyi bir şekilde ayarlayarak oyunu daha oynanabilir bir hale getirmektedir. Biz de bu bağlamda Call of Duty Mobile Hassasiyet Ayarlarının nasıl yapılması gerektiğinden bahsederek bu ayarların ideal kullanım koşullarını sizlerle paylaşacağız.

Call of Duty Hassasiyet Ayarı

  1. İlk olarak “vur” tuşuna basılı tutarsanız nişangaları hedeflemeniz daha kolay olacaktır.
  2. Her çekimde silah kapsamını hedeflemek istemiyorsanız ADS’ye özel düğmeyi kullanarak daha kolay ateş etmenizi sağlayacaktır.
  3. Önerdiğimiz ayarlar ise aşağıdaki gibidir.
  • Standart hassasiyet: 60
  • Sniper scope hassasiyet: 80
  • Tactic scope hassasiyet: 88
  • ADS hassasiyet: 88

Bizim önerdiğimiz ayarlar bu şekildedir. Genel olarak oyunu daha pro oynayanların kendine has ayarları olsa da bu yukarıda yazan ile çok fazla farklılık göstermemektedir. Genel olarak standart hassasiyet 60’dan 70’e çekilebilir ya da Tactic scope hassasiyet 88’den 120’ye çıkartılabilir. Call of Duty Hassasiyet Ayarı tam olarak şöyle olursa oyuncu çok iyi oynar ya da çok daha rahat oynar şeklinde bir kavram söz konusu değildir. Ancak hassasiyeti iyi ayarlamak oyunda gerçekten gösterilen performansı da arttırmaktadır. Bu yüzden tavsiyemiz yukarıda belirtmiş olduğumuz ayar ile başlayarak kendinize en uyguna gelecek şekilde bu ayarı revize etmenizdir. Yani ideal ayarlar bu diye kendinizi bu şekilde zorlamayın ve mobil üzerinden en rahat ettiğiniz seviyeye gelene kadar ayarları yavaş yavaş değiştirmeniz ise sizler açısından en iyisi olacaktır.