DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:01

Call of Duty Mobile Hediye Gönderme

Call of Duty Mobile Hediye Gönderme

Call of Duty Mobile yapımı bir mobil oyuna göre oldukça yüksek grafiklere ve oynanış dinamiklerine sahip olan bir oyundur. Bu oyun çıkış tarihinden bu yana birçok dalda ödüller alarak en iyi mobil oyunların arasında yer aldığını kanıtlamıştır. Oyun içinde birbirinden farklı karakterler ve haritalar bulunmaktadır. Bu çeşitlilik sonucunda oyuncuların büyük bir kısmı bu yapımdan sıkılmamakta ve başka yapımlara dikkati kaymamaktadır.

İçinde birçok farklı silah deseni ve karakter bulunan bu oyun birçok özelliği ile oyuncuların dikkatini çekmeyi başarmıştır. Mobil oyun olmasına rağmen birçok bilgisayar oyuncusu bilgisayarlarına kurmuş olduğu çeşitli programlar aracılığıyla bu oyunu oynamaktadır. Bu davranışları sonucunda Call of Duty oyununun bir mobil oyundan çok daha fazlası olduğu kanıtlanmaktadır.

Böylesine kaliteli ve ilgi çekici bir yapım olmasının sonucunda hakkında merak edilen konular da bir hayli fazla olmaktadır. Call of Duty Mobile Hediye Gönderme konusu da merak edilen konuların başında yer almaktadır. Bir sonraki başlıkta sıralanan maddeleri atlamadan ve dikkatli bir şekilde uygulamanız durumunda arkadaşlarınıza hediye gönderebilirsiniz.

Call of Duty Arkadaşa Hediye Gönderme

Oyun içinde birbirinden farklı birçok şey bulunmaktadır. Oyuncuların büyük bir çoğunluğu oyun içinde bulunan özellikleri araştırmaktadır. Call of Duty Arkadaşa Hediye Gönderme konusu da oldukça merak edilen konular arasında yer almaktadır. Aşağıda sıralanan adımları uygulayarak büyük bir kolaylıkla hediye gönderme işlemini tamamlayabilirsiniz:

  • Öncelikle oyun giriş yapmanız gerekmektedir.
  • Giriş yaptıktan sonra karşınıza gelen lobi ekranında iki kişiyi simgeleyen ikona dokunmanız gerekmektedir.
  • Bu ikona dokunduktan sonra karşınıza açılan pencereden arkadaş listenize ulaşmanız gerekmektedir.
  • Listeye ulaştıktan sonra hediye göndermek istediğiniz arkadaşınızı seçmeniz gerekmektedir.
  • Seçtikten sonra arkadaşınıza DP kartı veya sıradan silah gönderebilirsiniz.
  • Hediyeyi gönderdiğiniz arkadaşınız posta kutusundan hediyenizi alabilir ve kullanabilir.

Yukarıdaki adımları sırasıyla ve atlamadan uygulamanız durumunda büyük bir kolaylıkla arkadaşlarınıza hediye gönderebilirsiniz. Bir oyuncuya hediye gönderebilmek için arkadaş olmanız zorunlu kılınmaktadır. Yani oyun içinde arkadaş olmadığınız oyunculara hediye gönderimi yapamazsınız. Keyifli oyunlar ve bol hediyeli günler dileriz.

DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER
DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER