DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:39:06

Call of Duty Mobile Nişan Ayarları

Call of Duty Mobile Nişan Ayarları

En sevilen mobil oyunların başında gelen Call of Duty; ekran grafikleri, silahların kalitesi ve bölümlerin gerçekçiliği ile oyuncuları adeta kendisine hayran bırakmaktadır. Andoid ve İos tüm telefonlarda oynanabilen COD Mobile, en iyi deneyimi ise nişan ve hassasiyet ayarları yapıldığında vermektedir. Yani her oyuncunun oynadığı ve alışkın olduğu ayarlar tabi ki farklıdır ancak belli başlı pro oyuncular tarafından paylaşılan oyun içi ayarların da oldukça popüler olduğu su götürmez bir gerçektir. Biz de bu yazımızda sizin için en ideal Call of Duty Mobile Nişan Ayarları nelerdir bunlardan bahsederek oyunu daha iyi oynamanıza fayda sağlayacak ufak ipuçları vereceğiz.

Call of Duty Nişan Ayarları Nasıl Yapılır?

  1. İlk olarak Call of Duty Mobile oyununu telefonumuzdan açalım
  2. Sonrasında ana ekranda ayarlar sekmesine girelim
  3. Sonrasında ayarlar sekmesi üzerinden kontroller seçeneğine tıklanır
  4. Nişan yardımı AÇIK, SBT Sağ atış düğme AÇIK, hızlı koşma AÇIK olarak işaretlenir
  5. Sonrasında kişiselleştir butonu üzerinden tüm silahlar için NİŞAN ALMADAN sekmeleri işaretlenir
  6. Yani ister saldırı tüfekleri ister pompalı isterse LMG olsun nişan almadan seçeneği işaretli olmalıdır
  7. Bu özelliklerin tamamı ayarlar sekmesi üzerinde TEMEL seçeneği altında bulunmaktadır.
  8. Ayarları kendi istediğiniz gibi de ayarlayabilmeniz mümkündür. Bizim yukarıda belirtmiş olduklarımız size önermiş olduğumuz seçeneklerdir.

Call of Duty üzerinden ayarlarınızı yaparak mobil oyun keyfini çok daha rahat bir şekilde yaşayabilirsiniz. Call of Duty Nişan Ayarları Nasıl Yapılır? sorusunu sizler için cevaplamış bulunuyoruz. Ancak oyunu farklı bir ayar ile oynamanız tabi ki de mümkündür. Yukarıda belirtmiş olduklarımız oyuncular tarafından genel kabul gören ve en çok uygulanan ayarlardır. Bazı ayarları yukarıdaki tavsiyelerimizden bazılarını ise kendinize en uygun olanı seçerek harmanlamanız da gayet olasıdır. Bu durumda sizlere tavsiyemiz ayarları tamamen değiştirmeden kısmen deneyerek değiştirme işlemi yapmanız ve en az bu ayarlara 3-4 saat şans vermenizdir. Çünkü bazı durumlarda oyuncu başta o ayara uyum sağlayamasa da eli alıştıktan sonra çok daha seri bir şekilde oyunu oynayabilmektedir.