DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:39:23

Call of Duty Mobile Savaş Bileti Nedir?

Call of Duty Mobile Savaş Bileti Nedir?

Call od Duty bir zamanlar ortalığı kasıp kavuran PUBG oyununun karşısına çıkan en büyük rakip olarak lanse edilmektedir. Oyun aynı mantıkta olsa da bilgisayar geçmişinin de olması ve oldukça popüler konuları ele alması sebebiyle oldukça sevilmiştir. Oyunun indirilme sayısı ve yorumları dikkate alındığında bu denli başarısı acıka gözler önüne serilmektedir. Peki, oyun içinde bir sürü kural ya da çeşitli merak edilenler var. Örneğin savaş bileti nedir ve nasıl alınır? Ne işe yarar? Call of Duty Mobile Savaş Bileti Nedir? Bu sorular oyuncuların merak ettiği ve oyunu daha keyifli hale getirmek için araştırdıkları konulardan sadece bir kaçıdır. İlk olarak Battle Pass ile savaş bileti kavramlarının aynı şeyler olduğunu söyleyerek başlayalım. Bu ikisi eş anlamlıdır ve oyuncular buna kısaca BP de demektedir. Şimdi gelin birlikte BP nedir ne nasıl alınır sorularına bakalım

Call of Duty Mobile Battle Pass

  1. Oyunda silah, sprey, Silah DP Kartı ve Savaş Bileti Sandığı gibi ödüller sadeceilk 100 seviye boyunca kazanılabiliyor.
  2. seviyeden sonra ise sadece savaş bileti sandığı kazanılabiliyor.
  3. Burada daha fazla ödül kazanabilmek için 800 CP vererek Premium Bilet almak gerekiyor
  4. Ya da oyunda 2000 CP vererek Premium Bilet Plus alabilmek mümkün.
  5. Yani görüldüğü üzere savaş bileti oyun içinde çeşitli ayrıcalıklar sağlayan ve belirli zorlukları daha kolay hale getiren bir tür para kazanma yaklaşımıdır.
  6. Verilen seviyelerin daha kolay geçilmesi için 80 TL civarında bir ücret verilip savaş bileti alabilmeniz mümkün oluyor.
  7. Bileti aldıktan sonra tek yapmanız gereken ise oyunu olabildiğince fazla oynamak

Görüldüğü üzere Savaş bileti kavramı aslında doğru kullanıldığında oyuncu için oldukça faydalı olan bir sistemdir. Oyunu daha kolay hale getirmekten kasıt ise tabi ki zahmetten kaçınmaktır. Yoksa oyunda görevler ne kadar zorlu olursa alınan keyif de o kadar artacaktır. Call of Duty Mobile Battle Pass genel itibariyle çoğu oyuncunun aldığı ve kullandığı bir oyun içi harcama yaklaşımıdır.