DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:41:08

Call of Duty: Warzone’da Nasıl Hile Yaptığını İzleyicileri ile Paylaştı

Ücretsiz bir oyun olan Call of Duty, 2020 yılının Mart ayında oyun severlerin hizmetine sunulduğundan beri sık sık hileler ile gündeme geliyordu. Ücretsiz olmasından dolayı oyuncuların sık sık hilelere maruz kaldığı ve birçok kişinin de hilelere alıştığı oyun olarak gözlere çarpan Call of Duty, hile yapan oyuncularla dolmuş ve hile yapmadan oynayan oyuncuların kâbusu olmuştu. Buna rağmen yine de bir oyuncu geçen günlerde, call of duty: warzone'da nasıl hile yaptığını izleyicileri ile paylaştı.

Hilecilere Karşı Savaş

Call of Duty’nin geliştiricisi Activision’un bu haberlerle gündeme gelmemek için hile yapanlara karşı açtığı savaş ile birlikte hile yapan binlerce hesabın kapatılmasını sağladı. Bu arada; oyunlar için hile yöntemleri geliştiren bir şirket olduğu belirlendi ve Activision bu şirkete de dava açma yoluna gitti. Dava açıldıktan sonra ise, dava açılan firma bir açıklama yaparak Call of Duty için hile geliştirme işini bıraktığını oyun severlere duyurmuştu. Fakat yine de ne dava açılması ne de hesapların engellenmesi, hile yapılmasına bir çare olmuş gibi görünmemekte. Hala birçok oyuncu Warzone’ da birçok hile ile karşılaştığını ve hilecilerin bir hayli fazla olduğunu söylemekte olduğu da bildirilenler arasında.

Bir Yayıncı Call Of Duty: Warzone’da Yaptığı Hileleri Açıkladı

Son zamanlarda bir yayıncı, yaptığı yayınlarda Call of Duty: Warzone’da yaptığı ve yapılan hilelerin çok kolay ve basit olduğunu göstermek için çektiği videolar ile birlikte gündeme gelmekte. Oldukça rağbet gören ve yüksek izlenmelere ulaşan ‘Borucia Rage Gaming’ kullanıcı adını kullanan yayıncı, call of duty: warzone'da nasıl hile yaptığını izleyicileri ile paylaştı. Hilelerin, herhangi hile satışı yapan bir siteden alınarak nasıl rahat kullanılabildiğini gösteren yayıncı, birçok oyun severin dikkatini çekmiş durumda. Call of Duty oyununun ücretsiz olması bu noktada bir sıkıntı yaratmaktadır. Çünkü Activision, ne kadar kullanıcıyı engellerse engellesin yine de hile yapan kişiler tekrar tekrar hesap açarak oyuna girmeyi başarıyor. Bu nedenle hileyle savaşmanın da bir yararı olmayıp, başlanılan yere geri dönülüyor.

DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER
DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER