DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:31

Camille CT S13 - Camille Counterları S13

Camille CT S13 - Camille Counterları S13

LoL oyunu 2009 yılında Riot Games'in çıkardığı ilk oyundur. Bu oyunda rakip karaktere karşı bir karakter almak sizi maça çıkarken 1-0 önde çıkmanıza olanak sağlayabilir. Bu yazımızın konusu da Camille CT S13 - Camille Counterları S13 üzerinedir.

Camille

Camille'ye rakipseniz en çok dikkat edeceğiniz şey ölmemek olmalıdır. Camille'nin taşıma potansiyeli oldukça yüksektir. Çünkü kolayca kar topu etkisine bağlanır. Ona karşı savaşırken daima kite yapmalısınız. Eğer E yeteneğinden kaçarsanız hasar takasında önde çıkabilirsiniz. Küçük takasların uzun sürmemesine dikkat etmelisiniz. Çünkü hasar takaslarında ikinci Q yeteneğinin bıraktığı hasar daha fazladır.

Camille Counterları

  1. Sett
  2. Aatrox
  3. Sion
  4. Teemo
  5. Gangplank
  6. Gnar
  7. Mordekaiser

Sett: Oldukça dövüşçü bir çardır. Rakibine hem sağıyla hem soluyla vurur. Sağ yumruğu daha da güçlü ve hızlı bir şampiyon olan Sett kaybetmeyi hiç sevmeyen bir şampiyondur. Aldığı hasarları inada çevirerek biriktirir ve bu inatları kalkana çevirme özelliği vardır. Yanındaki hedefleri çeker ve onları sersemleterek onlarda hasar bırakır. Aynı zamanda rakibi önce kavrar sonra da yere vuruyor. Çevrede başka düşman varsa onlar da bu durumdan hasarla çıkar. Camille bu şampiyona karşı çok zorlanır ve %22,92 ihtimalle koridor kazanır bu rakibe karşı.

Aatrox: Rakibine saldırı yaptığında aynı zamanda iyileşir. Büyük bir kılıcı vardır. Kılıcını her defasında farklı yere doğru savurabilir. Rakibini yere doğru savurabilir ve onda hasar bırakır. Çevresindeki rakibin minyonlarını korkutabiliyor ve aynı zamanda hareket hızı ve iyileşme hızı kazanabiliyor. Bu rakibe karşı da Camille oldukça zorlanır. %26,42 oranında koridor kazanabilir bu rakibe karşı da.

Sion: Öldükten sonra geçici şekilde tekrar canlanabiliyor. Ancak canı da aynı oranda daha hızlı azalıyor. Bu esnada da saldırı hızı oldukça yükseliyor. Rakibe vuruş yapmak için hazırlık yapar ve vuruşunu yapar. Daha uzun hazırlanırsa vuruşa, rakip sersemler ve daha büyük etki yapar. Kalkanı vardır ve kendini bu kalkanla korur. Bir şok dalgası ateşleme özelliği vardır. Güçlü bir çardır. Bu çara karşı koridoru %27,63 oranda kazanabilir.

Camille Counterları size Camille karşısında oldukça büyük avantaj sağlar ve almanızı öneririz.