DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:57

Cassiopeia Rün S13 – Cassiopeia Rün Build

Cassiopeia Rün S13 – Cassiopeia Rün Build

Ülkemizde en sık tercih edilen oyunların başında Lol gelmektedir. Uzun yıllardır bu denli talep görmesi oyunun devamlı yenilikleri takip etmesinden kaynaklanmaktadır. Lol karakterleri hem mitolojik öğelerle bezenmiş hikâyelere sahip hem de günümüz silahları ve özellikleriyle maçlarda boy göstermektedir. Bu bağlamda oyunun gerçekçiliği ve sürükleyiciliği de hiç azalmamaktadır. Biz de bu yazımızda oldukça merak edilen Cassiopeia Rün S13 – Cassiopeia Rün Build konusundan bahsedeceğiz. Sonrasında ise Cassiopeia’nın hangi oyuncular tarafından hangi rünleri ne oranda tercih edildiği de makalemizin devamında yer alacaktır. Unutmayın, oyuncuların daha ağırlık verdiği rünler yani daha yüksek oranda seçtikleri rünler etkili olanlardır ve siz de bunları seçerseniz maçlarda başarı oranınız artacaktır. Şimdi ilk olarak Cassiopeia’ın egzotik hikayesine bir değinelim.

Cassiopeia

Şampiyonumuzun öncelikli amacı başkalarını kötücül iradesine diz çöktürmektir. Noxus'lu asil Du Couteau Ailesi'nin en küçük ve aynı zamanda en güzel kızı olduğu zamanlarda, kadim bir güç arayışıyla Shurima'nın altındaki mahzen mezarlara giren ve orada karşılaştığı mezar muhafızı onu ısırınca hayatı değişen bu kahraman oldukça önemlidir. Bu ısırık ile bedenine giren zehir Cassiopeia’yı engerek benzeri bir avcıya dönüştürmüştür. Kurnaz ve çevik bir yapıya bürünen Cassiopeia artık gecenin karanlık örtüsünün altında sürünüp düşmanlarına korku salmakta ve onları taşa dönüştürmektedir.

Cassiopeia Rünleri

  1. Şampiyonumuz isabet bazında incelendiğinde Yenilmez ve Pratik Zekâ özelliklerinin oyuncular tarafından %100 oranında tercih edildiği görülmektedir. Bu da bu rünlerin Cassiopeia ile mükemmel bir uyum içinde olduğunun işaretidir.
  2. İsabet bazında Son Direniş %65, Son Darbe ise %35 oranında tercih edilmektedir.
  3. Cassiopeia’yı Azim bazında incelediğimizde ise Kemik Zırh’ın %85 gibi oldukça yüksek bir oranda tercih edildiği görülmektedir.
  4. Ayrıca isabet bazında oyuncular tarafından %73 oranında tercih edilen Gözü Kara özelliği de oldukça önemlidir.
  5. Azim bazında %27 oranında tercih edilen bir diğer özellik de Aşırı Büyüme’dir.

Bu makalemzizde sizlere Cassiopeia Rünleri hakkında kısa bir bilgilendirme gerçekleştirdik. Sizde makalemizde vermiş olduğumuz bilgileri maçlarda kullanarak oyunların daha keyifli geçmesini sağlayabilirsiniz.